Säsongen 2022/2023

Anmälan stängd

Ungdom

Dessa spelklasser vänder sig till ungdomar mellan 15-20år (killar) och 15-25år (tjejer). Här möter ni enbart andra ungdomslag och får dessutom rejält rabatterat pris. Passar inte speltider och dagar för er finns möjligheten att istället anmäla sig till övriga spelklasser och få 25% i ungdomsrabatt.

Önskar ni få 25% rabatt på övriga spelklasser, maila fotboll@korpenstockholm.se

Spelform och matchtid

Five-a-side - 2x15 min.

Seriespel med dubbel/trippelmöten. 6-9 lag/serie, vilket i grunden ger 10-16 matcher/lag (Korpen Stockholm kan inte ta ansvar för färre matcher om lag drar sig ur eller lämnar walkover).

Anmälningsavgift

  • Startavgift: 2800 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50 kr/person

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

För nya lag tillkommer 800 kr i walkover-pott. Mer information om walkover-pott finns i reglerna.

Spelartrupp och laguppställning

Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningens krävs ett giltigt medlemskap (50 kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

Speldagar och spelplaner

Varje serie har en fast hall, en fast speldag och ett fast spelintervall på ca 2 timmar. Observera att mindre avvikelser kan förekomma p.g.a. förändrade halltider som tilldelas av Idrottsförvaltningen. 

Ungdom Tjejer Central

  • Söndag, Kanalhallen, 12.00-14.20

Ungdom Killar Central

  • Söndag, Kanalhallen, 14.30-16.50

Serieindelning utgår från föregående säsong, nya lag startar normalt sätt i de lägsta divisionerna. Om det är många nya lag kan det innebära att ni kan hamna högre upp i divisionssystemet. Observera att vilken serie som spelar när och var kan komma att justeras utefter antalet anmälda lag och önskemål.

Seriestart

Planerad start är i slutet på november och serien pågår fram till början på april. Uppehåll mellan jul och nyår. Serieindelning släpps i början på november på hemsidan och exakt spelschema publiceras inom kort efter det.

Domararvode

100 kr/match och lag. Betalas på plats till domaren. Gärna med Swish.