Spela pickleball med Korpen

Träningar & Turneringar

Pickleball Stockholm

Spela pickleball i Stockholm med Korpen. Sporten är en blandning mellan tennis, padel och badminton. Pickleball spelas på en bana lika stor som en badmintonbana. och nätet är lite lägre än ett tennisnät. Racket påminner om ett padelrack fast det är tunnare och bollen ser ut som en innebandyboll. I Korpen kan du delta i träningar, seriespel och turneringar. 


Seriespel pickleball

Vill du spela seriespel i pickleball och möta andra på samma nivå? Vi håller på att starta upp ett seriespel och tar emot intresseanmälningar, du kan läsa mer om det här.

Pickleballturnering

Vill du spela turnering under en dag? Vi erbjuder alla att delta i pickleballturneringar och du väljer den spelklass som passar dig i samband med anmälan. Läs mer om Korpens Pickleballturneringar här.

Träningar i pickleball 

Våra träningar i pickleball är ledarledda och du kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Träningarna genomförs i större grupper på flera banor där tränaren sätter igång övningar och rör sig runt i hallen för att ge tips och feedback till deltagarna. Passen avslutas oftast med matchspel. Vi skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap i motionsidrotten, hos oss är alla välkomna. 

Träna pickleball en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna olika idrotter flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna. 

Kurser

Pickleball | Pickleball, Enskede, torsdag

Enskede rackethall

Datum

25 jan - 23 maj 2024

Tid

Tordagar 21:00 - 22:00

Denna Pickleballträning i Enskede Rackethall leds av en erfaren ledare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.


Träningar i racketsport med Korpen Stockholm genomförs i större grupper på flera banor där tränaren sätter igång övningar och rör sig runt i hallen för att ge tips och feedback till deltagarna. Vi bedriver inte privatträning utan skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap i motionsidrotten, hos oss är alla välkomna. Passen avslutas oftast med matchspel.


Tränare: Jörgen Ström


Vanliga frågor #pickleball

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till träningarna behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. 

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Sänks priset under terminens gång?

När halva terminen har passerats reducerar vi priserna med 50%. Priserna uppdateras på anmälningssidan.

Är det uppehåll någon gång under terminen?

Logga in på Mina Sidor i KIT för att se vilka datum det är träning. Du kan även titta i schemat.