Volleyboll med Korpen

Seriespel och träningar

Spela volleyboll i Stockholm

Volleyboll i Korpen är en populär och rolig sport som passar alla som vill ha roligt och samtidigt träna upp sina färdigheter i bollsport. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat volleyboll tidigare, är du välkommen att delta i Korpen volleyboll. Vi arrangerar serier och träningar på olika nivåer, så att alla kan hitta en lämplig nivå att spela på.


Seriespel volleyboll

Vi har ett seriespel för motionärspelare i volleyboll där du som deltagare väljer att delta i dam, mix eller herr. Det bästa av allt är att du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet av volleyboll för att delta. Korpen välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet och ålder. Här ligger fokus på att ha roligt och skapa en trevlig och avslappnad miljö för alla deltagare. 

Läs mer om Korpens seriespel i volleyboll

Spela beachvolleyboll i Stockholm

Träna beachvolleyboll med Korpen. Här är alla välkomna att spela oavsett tidigare erfarenhet av sporten. Kanske har du blivit sugen på att testa denna roliga sport efter framgångarna av Jonatan Hellvig och David Åhman. Läs mer och anmäl dig längre ned på sidan. 


Träna volleyboll

Volleybollträningar för alla. Träningarna är ledarledda, börjar med uppvärmning och övningar för att sedan gå över till matchspel. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna. I Korpen kan du börja spela volleyboll och beachvolleyboll som nybörjare i vuxen ålder. 

Träna volleyboll en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna. 

Kurser

Volleyboll | Volleyboll, Eriksdal, Söndag

Eriksdalshallen, Lilla hallen

Datum

1 sep - 15 dec 2024

Tid

Söndagar 19:30 - 21:00

Volleybollträning i Eriksdalshallen. Som deltagare får du under passet tips för att utveckla ditt spel, men framförallt har vi roligt och spelar tillsammans. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet. 

Tränare: Emelie Lindgren


Vanliga frågor #volleyboll

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Om ditt lag inte kan spela en match och blir tvungna att lämna walkover ska detta meddelas senast 2 timmar innan match (12 timmar för morgonserier) till domaren och motståndarlaget. Att lämna walkover är förknippat med en walkover-avgift. Om motståndarlaget och domaren ej kontaktas innan match blir avgiften dubbelt så hög! Kontaktuppgifterna hittar lagledaren genom att klicka sig in på matchen (i inloggat läge). Guide för att hitta kontaktuppgifter hittar du här.

Jag vill börja spela volleyboll, hur gör jag?

I volleyboll arrangerar vi seriespel. Serien spelas i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag att gå med i. Det gör du i vår spelarbank för volleyboll.

Jag vill börja spela beachhandboll, hur gör jag?

I Korpen kan du börja spela beachhandboll och testa på sporten för första gången. Sporten kallas även för sandboll. Vi arrangerar ledarledda träningar för alla som vill vara med. Läs mer här

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.