Seriespel

En tävlingsform för alla volleybollspelare

Regler

Vad gäller egentligen?

Volleyboll

Seriespel för motionärspelare i volleyboll. Det finns serier för damer, herrar och mixade lag. Alla är välkomna oavsett nivå! Vi har också en spelarbank på Facebook där du som saknar ett lag att spela med kan söka lag som redan deltar. Hoppas vi ses på planen.

Genvägar

Träningar i volleyboll

Vill du att vi hör av oss om vi startar volleybollträningar? Skicka i så fall en intresseanmälan till traningar@korpenstockholm.se



Vanliga frågor #volleyboll

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Om ditt lag inte kan spela en match och blir tvungna att lämna walkover ska detta meddelas senast 2 timmar innan match (12 timmar för morgonserier) till domaren och motståndarlaget. Att lämna walkover är förknippat med en walkover-avgift. Om motståndarlaget och domaren ej kontaktas innan match blir avgiften dubbelt så hög! Kontaktuppgifterna hittar lagledaren genom att klicka sig in på matchen (i inloggat läge) . 

Jag vill börja spela volleyboll, hur gör jag?

I volleyboll arrangerar vi seriespel. Seriespelet avgörs i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för volleyboll.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.