LadängEverest

Nu kan du nå världens högsta topp - på Frösön/Östersund

Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest i Ladängsbacken. Vi har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 114 vändor i Ladängsbacken tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest.

Mitt Evereet är en utmaning som du kan göra precis när det passar dig, Du har fram till den 31 oktober på dig att bestiga Mount Everest i Ladängsbacken.

I vår digitala plattform fyller du själv i ditt personliga mål & registrerar varje vända du tar dig upp för backen - för att tillslut se att du närmar dig toppen.

Vi vill att du ska vara med och utmana dig själv utifrån dina egna förutsättningar.

I Mitt Everest kan du skapa och bjuda in dina vänner eller kollegor till en grupp där ni kan mäta er internt mot varandra samtidigt som gruppen tävlar mot andra grupper med er sammanlagda medelhöjd.

Längs vägen passerar du fjorton toppar i Sverige och runt om i världen som du kan sätta som Ditt personliga mål i utmaningen, alla har vi vårt eget Everest.

På vägen kan du också låsa upp milstolpar & läsa på om vår natur.

Utmaningen är ett samarbete tillsammans med Svenskt Friluftsliv.

Pris: Utmaningen kostar 250 kr och då ingår ett års medlemskap i Korpen Storsjön. Är du redan medlem i Korpen betalar du endast 150 kr, kontakta kansliet för medlemskod.

Alla som deltar har möjlighet att vinna fina priser som lottas ut under utmaningen, fram till den 31 oktober.

Är du företagare och vill sponsra med något pris till utlottningen i Mitt Everest och på så sätt synas i marknadsföring och sociala medier? Vänligen maila kansliet@korpenstorsjon.se