Om Korpen Sundsvall

Korpen är Sveriges speciella förbund för motionsidrott och ingår som ett av de största specialidrottsförbunden i Riksidrottsförbundet (RF). Korpen finns i hela landet och i vår kommun heter föreningen Korpen Sundsvall, i dagligt tal kallat Sundsvallskorpen och har funnits sen 24/10 1948.

Sundsvallskorpen har idag cirka 500 personliga medlemmar. Vi bedriver aktiviteter inom lagidrotter, individuella idrotter och via olika friskvårds- och motionskampanjer.

I Korpen försöker vi se till att alla får plats oavsett ålder, kön, fysiska förutsättningar eller idrottsliga ambitioner. Vår förhoppning är att du ska hitta något som passar just dig och dina intressen i vår verksamhet.

Vi jobbar hela tiden med att få fler aktiviteter. Idag är våra stora verksamheter fotboll och innebandy. Mer är på gång.

För medlemmar i andra föreningar så finns det två möjligheter att delta i våra lagaktiviteter om man inte vill betala medlemskap i Sundsvall. Det ena är att betala en säsongsavgift på 500:- alternativt att betala per aktivitet och då ligger avgiften på 100:- per tillfälle.