Spelarbank (sök lag/spelare)

Information:

För att hjälpa lag som behöver fler spelare eller personer som söker lag (nyinflyttade etc.) har vi dels denna sida där info kan spridas, samt en sida på Facebook som heter "Spelarbank Korpen Sundsvall" man gärna kan skriva i. Facebooksidan hittar ni här - klicka på mig!

Vi har fått indikationer från lag, inför fotbollen sommaren 2023, att man är något kort om folk. Vi ser detta i flera lag, och tänker att istället för att många lag läggs ner kan det vara idé att samarbeta! Slå ihop lag, lag som inte fortsätter kanske har spelare som vill fortsätta i ett annat lag om möjligt.

För er som söker spelare: mejla oss på info@sundsvallskorpen.se och lämna kontaktuppgifter (förslagsvis till lagledare) så lägger vi upp dom här så att personer som ser detta kan kontakta er. * Ange om ni söker spelare till fotboll eller innebandy (eller båda).

För er som som söker ett lag att spela med (oavsett om vi listat lag som söker eller ej) mejla era kontaktuppgifter på info@sundsvallskorpen.se så lägger vi upp dom här så kan lagen kontakta er! * Ange om du söker lag i fotboll eller innebandy (eller båda).

* Observera att era kontaktuppgifter då publiceras på denna sida. 

Lag som söker spelare (fylls på löpande när något kommer in):

1. Ev. nytt lag (?): En nyinflyttad kille (Ralle Eriksson) har skrivit på spelarbankens sida och försöker få ihop ett lag, här har ni inlägget - klicka på mig!

Spelare som söker lag (fylls på löpande när något kommer in):

1. Kolla befintliga inläggshistoriken på Spelarbanken - klicka på mig! 

2. Henrik Sundberg (48 år), henrik.sundberg@live.se , 076-930 60 93

3. Laura Rautiainen (36 år), laura_rautiainen@hotmail.com , 076-249 59 23

4. Zdenko Cabrajic (40 år), zdenko.cabrajic@gmail.com , 073-030 00 85