Innebandy

GENERELL INFORMATION:

Vi kör 2 säsonger per år, som man kan anmäla sig separat till. 1 vårsäsong som normalt sträcker sig från slutet av januari till slutet av april, samt en höstsäsong som normalt sträcker sig mellan slutet av september till mitten av december. Speluppehåll brukar planeras vid skollov och speciella helgdagar etc.

Våren 2023´s serier är slutspelade. Resultat och tabeller (välj division) hittar ni här:

ANMÄLAN TILL KOMMANDE SÄSONG - HÖSTEN 2023:

Säsongen startar någon av helgen 23-24 september.
Har ni funderingar så mejla oss (kontaktinfo längst ner). 

Sista anmälningsdag torsdag 14 september 

Du som lagledare som redan finns i systemet (KIT) kan logga in och sen anmäla ert lag. Du som är ny medlem, eller om ni är nystartat lag, måste först registrera ett medlemskap (räcker med att registrera en lagledare) och sen gå tillbaka till sidan och anmäla lag som inloggad medlem. Klicka på länk nedan så kan ni där registrera medlem och anmäla lag:

OBS! Det viktigaste är att anmäla laget först, betalning kan ske närmare seriestart. Man kan alltså genomföra anmälan utan krav på direkt betalning. Det står automatiskt betalning via swish när man gör anmälan men betalningen gör ni själva sen. För de lag som önskar faktura mejlar ni oss bara info om det på info@sundsvallskorpen.se så ordnar vi det. Om företag etc vill betala del av beloppet kan vi göra 2 fakturor (1 "serieanmälan" 3500kr och 1 "medlemskap och domararvoden" 3500kr).

SPELFORM OCH FÖRUTSÄTTNINGAR:

Vi spelar i en mixserie där vi utöver motionärer tillåter spelare från Västernorrlands Innebandyförbunds (VIBF) serier d.v.s. Herrar Division 2 och Damer Division 1 och lägre. Aktiva spelare i Svenska Innebandyförbundets (SIBF) riksserier får ej delta, de räknas som överkvalificerade/elit.

Vi spelar i Ljustadalens skola och kör matcher med 2 x 20 min. rullande tid. Serierna kommer spelas lördag och söndag och preliminärt så kör vi Div 2 på lördagar och Div 1 på söndagar, med reservation för antal anmälda lag. Vi försökte få tider på vardagar, men det fanns inget ledigt, så spel på helg är det som gäller.

Vi tillåter målvakter att spela i flera lag, samt möjlighet att låna in spelare från andra lag vid spelarbrist för att kunna genomföra matcher. Men då max 2 inlånade utespelare och max 2 avbytare. Har ni inte inlånade spelare (målvakt undantaget) finns inget tak för antalet deltagare i matchen.

KOSTNADER:

Lagavgiften är 7.000 kr/lag (OBS - Läs nedan!) och swishas till 123 031 7909, ange lagnamn.

Lagavgiften har höjts till 7 000 kr. men observera att ALLT då ingår i avgiften enligt nedan:

- Laganmälan för spel i serie.

- Medlemsavgifter kalenderåret ut för samtliga spelare, oavsett hur många spelare ni har under säsongen. Men observera att man bara kan vara medlem i ett lag.

- Domaravgifter ingår. Korpen kommer att från denna säsong sköta betalningen till domarna (ni behöver inte betala något på plats längre).

- Detta innebär att det som helhet kommer att bli billigare för lagen att delta än tidigare! Samt förenklad administration för Korpen och lagledare. 

 - Lagens ansvar blir som tidigare att lämna in laguppställningar före varje match. Är det spelare som deltagit tidigare lämnas namn och komplett personnummer. Är det nya spelare som deltar lämnas namn, komplett personnummer, mejladress och mobilnummer (för att Korpen då registrerar dom som medlemmar).

- Laguppställningarna är även viktiga för att alla spelare skall vara försäkrade! Samt är det viktigaste underlaget för Korpen för att kunna rapportera aktiviteter (ligger till grund för kommunala bidrag etc).

- Vi följer i huvudsak regelboken för Svenska Innebandyförbundet, samt matcherna döms av utbildade domare.

FÖLJANDE GÄLLER VID W.O.

Om ett lag lämnar w.o. i en match, på matchdagen, kan Korpen kräva en w.o.-avgift på 300:- (täcker delvis hallhyra/arvode till domarna som skulle ha dömt matchen). Om lag lämnar w.o. minst dagen före utgår ingen avgift. Detta har vi infört för att eliminera/minska risk för w.o.-matcher.

Om man hör av sig i god tid om man ser att man inte kan spela alls något visst datum (vid uppenbara skäl, t.ex. om man har ett företagslag och jobbet har aktivitet som krockar) kan Korpen vara behjälpliga att flytta matchen till nytt datum.

SPELARFÖRSÄKRING VIA MEDLEMSKAPET:

Spelare som spelat mer än 1 match kommer, via Korpens kansli, att registreras som medlemmar i Korpen Sundsvall (via Korpens IT-system KIT). Då blir man automatiskt försäkrad via Folksams Idrottsförsäkring.

Den försäkringen lägger vikten på snabb hjälp vid akut skada. Täcker inte sveda/värk och framtida men, men där träder istället medlemmens privata försäkringar in. Läs mer om försäkringen och hur man anmäler skada, eller får hjälp, via länken på knappen nedan.

INFORMATIONSKANALER OCH KONTAKT:

När serierna är satta och lottade kommer Korpen löpande skicka information via mejl om kommande veckas matcher etc till varje lags registrerade lagledare.

När vi lägger ut nyheter på vår hemsida speglar vi alltid det på Facebook. Så gilla gärna vår Facebooksida så hänger ni med i löpande nyhetsflöde (vi lägger inte ut mängder med inlägg, utan lite lagom)!

Vår hemsida (startsidan) och vår Facebooksida hittar ni här:

Frågor? Skicka ett mail till info@sundsvallskorpen.se