Två nya ledare till Korpen Sveg

🌻Ingen är gladare än vi att kunna presentera två nya ledare till föreningen i Sveg!🌻
Två manliga ledare dessutom, vilket generellt är en underrepresenterad grupp i föreningen.
" Att få in två manliga ledare i föreningen betyder mycket", säger Marie Hjorth, ordförande i Korpen Sveg. "Tyvärr så hänger ju stämpeln om att det är lite tant-gympa kvar, men jag kan då lova att hänger man med på något av dessa herrars träningspass så är den stämpeln borttvättad för evigt", säger Marie.

Korpen Sveg har idag 7 aktiva ledare som alla är som minst grundutbildade i gruppträning, de flesta är vidareutbildade inom speciella områden/träningsformer. Och med Kevin som ny ledare så stärker vi upp rejält då han är Les Mills instruktör exempelvis. 

Men vilka är de nya ledarna då?!
Vi börjar med Christoffer, vem är du?

Hej!
Jag heter Christoffer Sannebäck och är född den 9 juni 1990 så blir 34 år i år. Jag föddes på Södersjukhuset i Stockholm. Jag har bott lite överallt i Sverige till exempel Landskrona, Växjö, Stockholm, Enköping, Kvicksund men december 2021  flyttade jag och sambon till Ytterberg.
Jag har 3 barn i åldrarna 14, 6 och 3. 2 av mina barn har jag på heltid och den äldsta har jag bara på lov då han annars bor hos sin mamma i Köping.
Jag gick transport utbildningen i Stockholm och sen jobbade jag som lastbilschaufför i 10 år i Stockholm innan vi flyttade hit. Nu jobbar jag som Terminalansvarig för linjegods I Sveg. Mina intressen är Träning, jobba, resa, renovera, leka, matlagning bland annat.
Jag har alltid tränat mycket styrka men efter att jag skadade min nacke vid ett träningspass för 9 år sen så slutade jag helt med Träning under 7 år och vågade inte träna för att jag var rädd att det skulle hända igen. Men för 1,5 år sen började jag igen och insåg att jag skulle aldrig slutat jag mås så mycket bättre av Träning. Har mer energi och är gladare.
Nu försöker jag sprida det till alla jag möter om fördelar med Träning och att det finns alltid en Träning som passar alla. Lite men ofta är bättre än inget. Jag personligen tränar alltid något varje dag och är aktiv. Jag gillar all slags Träning. Det jag gör mest nu är springer, cirkelträning, gym, calisthenics, spinning, variation är kul för det leder ofta till att man lär sig mer om sin kropp och nya övning och träffar på nya muskler som man kan jobba på.
Jag är väldigt öppen och glad person som kan verka lite blyg I början men det går över. Tacksam för hälsan jag har nu då jag tidigare varit skadad och utbränd .

Vi hälsar alla Christoffer varmt välkommen!
Inom väldigt snar framtid kommer ni kunna prova på Christoffers pass hos oss.😃