Här kan du läsa om alla våra pass!

ALLA PLATSAR

Gammal som ung, van som ovan!
Gympapass där vi jobbar låt för låt. Där du själv väljer nivån.
Det här passet bir med andra ord så jobbigt som du själv gör det.
Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och balans.

CORE

Ett pass där man med funktionella och varierande rörelser främst tränar mage, rygg bäcken. Core-träning ger styrka, balans och smidghet. Är bra för ländryggen och förbättrar kroppshållningen.

CORE/RUMPA

Skapa en stabil grund, träna core och rumpa.
Här fokuserar vi på funktionell styrketräning med fokus på styrka för bål och rumpa och stabilitet för bålen.

CYKEL

Cykling är en uthållighetsträning/konditionsträning som förbättrar vår syreupptagningsförmåga. Fördelarna med att cykla är att det är en skonsam träning som är mycket effektiv. Träningen sker idividuellt fast i grupp och det är bara du själv som väljer hur jobbigt det ska bli. Passens längd varierar mellan 30-100 minuter.

DANSMIX
Här blandar vi olika dansstilar i en härlig mix. Allt från latin, salsa och en del fuldans. Mycket glädje och en massa energi.

EASYLINE

Effektiv cirkelträning i ”mjuka” maskiner, styrketräning som samtidigt ökar energiförbrukningen i kroppen. Du behöver inte göra några inställningar innan du sätter igång. Ju snabbare du utför rörelserna, desto mer ökar motståndet och tvärtom.

GUBBTRÄNING

Ett pass där bara herrar är välkomna.
I det här passet kommer vi att träna både styrka och kondition. Du tränar utifrån din egen nivå och i din egen takt.
Vi lovar ett pass fyllt med glada skratt och massor med träning.

GYMPA

Traditionell gympa där hela kroppen får arbeta.
Enkla stegkombinationer och hopp ingår. Konditionskrävande övningar varvas med styrke- och rörlighetsövningar.
Allt med medryckande och pulshöjande musik.

GYM SENIOR

Cirkelträning i gymmets maskiner. Du får lära dig använda maskinerna på rätt sätt genom tydliga och lättsamma instruktioner.

INTERVALL

Träning i olika tidsintervaller, du tränar ofta i din egen cirkel.
Effektiv träning där styrka och kondition tränas, ofta används någon form av enklare redskap.

KETTLEBELL

Ett ändå redskap behövs, en KB. Du arbetar med hela kroppen och för en allsidig träning som bygger både funktionell styrka och uthållighet. Du får lära dig olika rörelser så som svingar, snatch och clean.

LINEDANCE

Här dansar du utan partner, på en linje. Dansen består av ett antal stegkombinationer som dansas om och om igen.

LÅDAN

Träningspass i lådan är för dig som gillar kombinationen av styrka och flås, träning som är effektiv, funktionell och intensiv. Träning som teambuildar men också utmanar dig som enskild individ.

PUMP PUMP PULS

Med hjälp av en skivstång och olika vikter tränar vi effektiv styrketräning för hela kroppen. Eftersom belastningen går att justera är detta ett pass som passar alla.
I pump puls lägger vi till kondition för att göra det lite mer utmanande.

RÖRLIGHETSTRÄNING

Sittandes och ståendes jobbar vi med hela kroppen. Vi tränar rörlighet för både leder och muskler. Gammal som ung behöver vi få igång cirkulationen i kroppen.

SENIOR STYRKA BALANS

Sittande/stående cirkelträning med inriktning på balans. Uppvärmning till några glada gympalåtar för att sedan fortsätta med olika styrkeövningar, ofta i cirkelform.

SITTGYMPA

Vi jobbar med hela kroppen i ett lugnt tempo. Mjuka rörelser sittande på en stol. Ett roligt pass där musiken står i centrum.

STEP

Mer eller mindre utmanande stegkombinationer där du kliver upp och ner på en step up bräda. Ett medryckande pass med mycket gruppkänsla. Bra för både knopp och kropp!

STARK OCH SMIDIG SENIOR

Enkel, effektiv och rolig styrke- och rörlighetsträning.
Vi utgår ifrån grundövningarna, här är övningarna anpassade efter våra seniorer och syftar till att bibehålla och stärka kroppens funktionalitet, balans och koordination.

TABATA

Ett högintensivt intervallpass för hela kroppen. Passet är upplagt i korta intervaller där styrkeövningar kombineras med konditionsövningar 20 sek aktivitet 10 sek vila i totalt 4 minuter innan nästa tabata börjar. Alla övningar kan anpassas efter egen förmåga.

TRX

Du använder den egna kroppstyngden och gravitationen för att träna styrka, balans, flexibilitet och stabilitet. Hjälpmedel är band som är fästa i taket.

UTELÅDAN

Träningspass i utelådan är för dig som gillar kombinationen av styrka och flås, träning som är effektiv, funktionell och intensiv.

VATTENTRÄNING

Vattengympa passar både dig som är helt otränad och dig som är vältränad, eftersom du själv bestämmer intensiteten. Träning i vatten minskar risken för skador eftersom vattenmotståndet fungerar som en broms och förhindrar ryckiga och knyckiga rörelser.

YOGA

Med medveten andning används kroppspositioner för att öva styrka, balans, stabilitet och mjukhet. Avslutas med avslappning