Välkommen till Aktiv Senior-vecka i Finntorp

Välkomna till Aktiv Senior-vecka i Finntorp.

Tisdag 5 september

Kl. 14.00 – Prova på cirkelträning hos Activage. Kristoffer Sjöberg som är personlig tränare leder ett cirkelpass som passar för alla, oavsett tidigare träningsvana. Anmäl dig genom att maila till finntorp@activage.com, ange datum i anmälan. Max 8 deltagare.

Kl. 15.00 -  Gympa med stavar. Ledare: Anna-Karin, Sickla Seniorer. Samling på torget i Finntorp.

Torsdag 7 september

Kl. 09.30 – Utegympa med Sickla Seniorer på Finntorps torg, tränare Johanna. Därefter visar Johanna några övningar som passar för egenträning hemma med gummiband, hantlar, etc.

Kl. 11.00 Katja Ekvall som är grundare av Activage bjuder på fika samt berättar mer om verksamheten och hur den kan förbättra livskvalitén hos seniorer.

Kl. 13.00 – Yoga för seniorer? Javisst, säger yoga-lärare Anna-Karin, Sickla Seniorer, som visar och instruerar. Yoga.nu lokalen, Finntorpsvägen 5

Kl. 15.00 Prova på cirkelträning hos Activage. Marta Marklund som är personlig tränare leder ett cirkelpass som passar för alla, oavsett tidigare träningsvana. Anmäl dig genom att maila till finntorp@activage.com, ange datum i anmälan. Max 8 deltagare.

 Sickla Seniorer är en förening som har fokus på fysisk aktivitet, välmående och gemenskap för äldre och är en del av Korpen.

YogaNu, Finntorpsvägen 5

www.korpen.se/sicklaseniorer

Activage driver gym & mötesplatser endast för seniorer och finns på fem platser ställen i Stockholmsområdet.

Gamla Värmdövägen 9

www.activagecenter.com

 

 

Alla aktiviteter i Sickla Seniorer