Om oss

​Vi är en förening som har fokus på fysisk aktivitet, välmående och gemenskap för äldre.

Vår målsättning är att skapa träningsglädje och social gemenskap. 

Vi är glada och stolta över att vi lyckas hålla igång vår verksamhet på ett säkert sätt trots pandemin. För närvarande  sker cirkelträningen utomhus och yogan i en stor och luftig lokal med ett begränsat antal deltagare. 

Vi erbjuder våra medlemmar rolig, utmanande och utvecklande träning. Vi jobbar med styrka, rörlighet och balans. Träningen hålls i mindre grupper med en instruktör som lär dig att träna effektivt och varierat. 

​Vi håller till i en lugn träningsmiljö med gott om utrymme där medlemmarna möter ett varmt välkomnande och kan känna sig som hemma. Du har nära till en träningscoach som ger råd och tips om träning och hälsa. 

Bli medlem hos oss! Om du först vill prova på, så är du välkommen att höra av dig och delta gratis på ett pass.

För bokning av yoga och cirkelträning: se vidare under rubriken "Bli medlem och kontaktuppgifter".

Välkomna!

Samarbete med Korpen

Idrottsföreningen Sickla Seniorer är medlem i idrottsförbundet Korpen som i sin tur är medlem i Riksidrottsförbundet. Genom Korpen har vi fått vissa bidrag för verksamheten och våra ledare har fått utbildning inom seniorträning.

Korpen arbetar aktivt för att öka intresset för senioridrott. I maj gjorde Korpen ett besök i Finntorp för att göra en kort videofilm om Sickla Seniorer som ska användas för att inspirera andra föreningar att anordna träning för seniorer.    https://youtu.be/3tdzoGdjuvM      (2 minuter)

Korpen har också gjort 12 korta filmer med träningstips som passar bra för 65+. 

Klicka här för att se filmerna