Nu söker vi nya personer som vill hjälpa till, engagera sig och utveckla våran verksamhet. 

 

Korpen Borås har obegränsade idéer och stora utmaningar för att bredda utbudet inom motion och hälsa! Vi driver verksamhet som är öppen för såväl företag som för privatpersoner och vi behöver din hjälp för att nå alla våra mål 

VI BEHÖVER DIG! 

Medverka i någon av våra arbetsgrupper inom lagidrott, gruppträning, personalevent eller arrangemang ( t ex Kretsloppet, Vattendagen) . Vi behöver ditt engagemang för att utveckla Korpens Borås både existerande och nya verksamheter. 

  

ARBETA I VÅR STYRELSE! 

Har du erfarenheter eller intresse i områden som organisation, marknadsföring eller projektarbete? Välkommen till oss och påverka Korpens verksamhet! 

  

FUNKTIONÄRSMEDVERKAN! 

Tycker du att det är intressant att umgås med andra funktionärer och hjälpa till med enklare uppgifter? I vår organisation finns det plats också för personer som vill ställa upp då och då  på våra evenemang under verksamhetsåret. 

  

HÖR GÄRNA AV DIG! 

Korpen söker även dig som vill utbilda sig som vattengympaledare eller domare inom fotboll & innebandy! Vill du dra igång och hålla öppna träningar för lagidrotter, löpning eller nåt annat så är det också en möjlighet

Det finns även möjligheter att starta upp nya initiativ för dig som har erfarenheter från verksamheter eller idrott/motion utanför våra nuvarande verksamhetsområden.  

 

Maila info@korpenboras.se eller ring 033-120410 om du är intresserad