Vattenträning

Obs! Passet tisdag 6/6 är flyttat till onsdag 7/6 klockan 19:45, på grund av röd dag. 

Vattenträning i Äventyrsbadet, Kalmar. 
Vi har några lediga platser. Intresserad?
Det finns lediga platser tisdagar klockan 20:00, onsdagar klockan 19:45 och söndagar 9:15. 

Vill du anmäla dig så ring 0480-262 10 eller skriv till kalmar@korpen.se. Våra telefontider är måndag, tisdag och onsdag klockan 9:00-13:00.

Träningen startade vecka 9 och sista passet för terminen är vecka 24.
Deltagaravgiften är 1200 kr för hela terminen. För att delta behöver man vara medlem och medlemsavgiften är 230 kr. Träningen är i äventyrsdelen i Äventyrsbadet. Vid fler är tio deltagare i samma grupp, kan några behöva använda flytbälte. 

Alla som deltog förra terminen har haft förtur på plats denna terminen.
Vi har kontaktat alla deltagare via mail, sms och/eller samtal.
Det är några stycken som vi inte har fått tag på. Tillhör du dom som vi inte har fått tag på så hör av dig till oss snarast för att få behålla din plats.
 
Efter många frågetecken är det nu klart att vi kan fortsätta vår vattenträning i Äventyrsbadet. Det blir tyvärr inte så varmt vatten som i den tidigare bassängen på sjukhuset, men vi kan erbjuda vattenträning. (Det är 29 grader i vattnet och i luften)

Ni som deltog i våra grupper under hösten har förtur till passen i Äventyrsbadet. 
Alla deltagare kommer att bli uppringda eller få ett mail av oss under vecka 5 eller 6. Vi kommer då ställa frågan om ni vill behålla er plats och ge er info om tid och dag träningen kommer att vara.  Vi har inte samma dagar eller tider som tidigare. 

Ni som redan nu vet att ni inte vill följa med till Äventyrsbadet får gärna höra av er. Ni når oss på 0480-262 10 och kalmar@korpen.se. Våra telefontider är måndag-onsdag 9:00-13:00.

Det är drygt 100 personer som deltar i vår vattengympa så det är många att kontakta. Därför är vi väldigt tacksamma om ni redan nu meddelar oss om ni inte vill fortsätta. 

Vill du hålla i vattenträning hos oss? 
Vi söker fler ledare till vattenträningen som kommer att vara i Äventyrsbadet med start vecka 9. Du behöver ha erfarenhet av träning och framförallt gympa. Du behöver inte ha erfarenhet av just vattenträning men det är ett stort plus. Träningen kommer att vara två kvällar i veckan och helger. Ett schema görs för terminen och du kan påverka hur många pass du håller i. Vi betalar ersättning per pass.

Är du intresserad? Skriv till oss berätta lite om dig själv. 
Skriv till louise.johansson@korpenkalmar.se eller ring 0480-262 10.