Om oss

Välkommen till Korpen Karlstad!

Vi är föreningen som satsar på rörelseglädje, gemenskap och motion tillsammans med vänner och på idrott utan prestationskrav. Det ska vara roligt att vara en del av vår förening! Korpen Karlstad har funnits sedan 1945 och vi har runt 400 aktiva medlemmar igång.

Vi vill att alla ska kunna delta i våra aktiviteter, oavsett ålder, funktionsvariation eller storlek på plånboken. Vi välkomnar ung som gammal och uppmuntrar till initiativtagande och delaktighet. Det är så vi utvecklar föreningen tillsammans med våra medlemmar. Vi bollar idéer, möjligheter och skapar just den aktivitet medlemmarna vill ha och efterfrågar.

Vi arbetar för att våra ledare i föreningen ska vilja stanna kvar under en längre tid hos oss och utvecklas på ett personligt plan genom stöd och utbildning.

Vi söker nu nya styrelsemedlemmar som brinner för föreningslivet och som vill göra skillnad. Oavsett erfarenhet av tidigare styrelsearbete ser vi till dig och det du vill engagera dig i och du får styra vad du vill ha för ansvar utifrån dina egna intressen. Det är så vi bygger en stark och engagerad styrelsen. Vill du veta mer eller komma och besöka oss? Maila till vårt kansli; karlstad@korpen.se

Och självklart vill vi ha nya medlemmar som ännu inte upptäckt det Korpen kan erbjuda just dem! Så vi är glada att du äntligen hittat hit och läser denna text just nu.

Vår målsättning är att alla medlemmar ska vara nöjda med oss, våra aktiviteter och vårt bemötande. Vi vill hela tiden utveckla vår förening och tar gärna emot ris och ros för verksamhetsutveckling!

Återigen, varmt välkommen till Korpen Karlstad! 


Föreningsnummer: 41419-94
Plusgiro: 291421-6
Swish: 1231448513
Organisationsnummer: 873200-6807