Styrelsemedlemmar sökes!

Nu söker vi:

Fler till styrelsen

Vad gör styrelsen?

I styrelsen tänker vi framåt och hittar på nya roligheter för föreningens medlemmar. Vi funderar på: hur gör andra, vad finns det för nyheter som medlemmarna kan gilla? Hur får vi fler att röra på sig, hur kan vi locka dem som inte tränar? Hur inspirerar och stöttar vi våra ledare?

Styrelsen hanterar också mycket praktiskt. Hur ska schemat se ut? Hur ska vår nya hemsida se ut? Ska vi köpa in nya ledarkläder, nya träningsredskap? Designa diplom för barngympan? Ska vi sänka priset på ett träningskort för att nå fler? Planera en utmanings-tävling för medlemmarna?

Styrelsen åker också på konferens, studiebesök, testar nya träningsformer, fikar och pratar om allt möjligt, äter middag, bastar... Vi respekterar varandras vardag, och alla gör bara så mycket arbete de har tid och lust med. Våra ledord är alltid Korpens: glädje, gemenskap, alla får vara med.

Rent praktiskt har styrelsen möte ca 10 gånger per år, ungefär 2 h. Vi möts ibland digitalt för att passa in i vardagen. Som medlem tar du ibland på dig uppgifter mellan mötena (enbart ordförande, kassör, barngympaansvarig har löpande arbetsuppgifter).

Vi söker dig som har lite tid över och vill engagera dig i något roligt! Vi vill att du delar Korpens värderingar och tycker om att göra en insats för vårt samhälle.

 

Hör gärna av dig med frågor!
Kontakta oss här, via Facebook eller på mail:
info@korpen-kinda.se