Våra Hälsokuser riktar sig till enskilda individer som vill förbättra/utveckla sin hälsa. För arbetsplatser som vill satsa på hälsan för sin personalen är våra Hälsokurser ett utmärkt alternativ. Hälsokurserna löper över en längre tid.

Hälsokurs Online 

Under 8 veckor så får du ett veckobrev innehållande olika teman. Vi tar en sak i taget och bjuder in till små justeringar, utifrån vad som fungerar i ditt liv.

Syftet med kursen är att få en överblick över din vardag och rutiner. Under de olika veckorna får du testa på olika träningspass, inspiration till pausövningar som går att göra under dagen samt förslag på mellanmål.

Kom igång grupp

För de som behöver hjälp med att komma igång med motion, ändra matvanor och skapa sig ett lite sundare leverne. En allmänt hållen kurs som arbetar med hälsan i ett brett perspektiv.

Viktgrupp

Denna kurs vänder sig till personer som har några kilon för mycket. Här arbetare vi med tankar, känslor och beteenden i samband med mat och motivation. Viktgruppen utgår från Ingela Melins metod ( utbildningsansvarig på överviktsenheten, Huddinge universitetssjukhus ).

Frågor:

E-post: linkoping.korpen.se 

Telefonnummer: 013-3420070