Bokningsvillkor gruppträning


Hur gör jag för att boka ett pass?
Du laddar hem bokningsappen, Zoezi och söker reda på "Sportkompaniet i Piteå AB".
Du loggar in med uppgifterna du när du köpte träningskortet. 
Användare:       Din E-post du har uppgivit i receptionen.
Lösenord:         Dina 8 första siffror i ditt personnummer tex 19750115 

Hur långt i förväg kan jag boka pass?
5 dagar innan, vid midnatt släpps platserna


Hur många pass kan jag boka?
Max 5 pass under en 5-dagarsperiod framåt
Max 2 pass/dag 

När måste jag avboka?
Du kan avboka din plats senast 1 timme innan passet börjar.  Var en bra ”bokningskompis” och boka av så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Då får de som står på reservlistan en chans att komma med. 
OBS! ingen bokning eller avbokning går att göra via mail. Det går heller inte att svara på det sms du får när du kommer med som ordinarie från reservlistan.


Vad händer om jag inte avbokar?
Då får du en varning för missad aktivitet. En varning för missad aktivitet ligger kvar i 60 dagar. Om du får en  tredje missade aktivitet förlorar du din bokningsrätt i 30 dagar. Du kan fortfarande vara med på våra klasser men då bara som "drop in".


Hämta ut din bokade plats  
Senast 5 minuter innan klasstart ska du hämta ut din biljett/blippa ditt träningskort så du får din biljett. Denna biljett ska du ge till instruktörerna för att säkra upp att du har en plats på passet

Kommer du för sent till ditt bokade pass
Om du missar tiden för att hämta ut din bokade biljett, så övergår din plats till de som ev. står i receptionen och väntar på en ledig plats via "drop in" plats. Finns det dock platser kvar , bokar du in dig igen innan klassen startar.  

Reservlista
Är passet fullbokat kan du ställa dig på reservlistan. Har du ställt dig som reserv är det upp till dig att kolla mailen om du fått en plats. Har du stått på reservlistan och kommit med på ordinarie lista får du ett mail om det. Reserver bokas automatiskt in på passet i turordning.  Vet du med dig att du inte skall träna är det därför viktigt att du även avbokar din reservplats. 


Klasser märkta med *
Vid den tiden är receptionen obemannad. Du måste ha med dig ditt träningskort för att dels ta dig in på träningsanläggningen samt checka ut din bokade plats/biljett. 

Syftet med varningssystem för grupptränignen är att undvika outnyttjade platser och ge alla bästa möjlighet till träning