Gruppträning


Cirkel i gym – seniorer – Stationer i maskiner i gym.

Herrgympa – intervallträning, styrka, kondition, balans och rörlighet.

HIIT
- högintensiv intervallträning i olika stationer. Tidsintervaller mellan 20–60 sek.  Använder oss av olika träningsredskap i stationerna/övningarna.

Senior Fys – intervallträning i olika stationer. Jobbar med styrka, kondition, balans & rörlighet.

Seniorgympa – stegkombinationer varvas med styrke-, balans och rörlighetsövningar

Stark & Smidig - Senior behagligt tempo, rörelser. Styrka, rörlighet & balans
 
Stark & Smidig
- lugnare tempo, rörlighet, styrka och balans. Statiska & dynamiska övningar.

Spin Activio
- Pulsbaserad konditionsklass. Pulsband finns att låna inne i spinningsalen.

Step -
för dig som älskar koreografi till härlig medryckande musik. Här jobbar vi steg för steg och bygger ihop stegkombinationer till ett härligt flöde.  

Styrka - styrketräning för hela kroppen. Vi använder oss av en stepbräda, hantlar, viktplattor samt din egna kroppsvikt

Styrke Puls - intervallträning, styrka och kondition. Intervaller, aktiv 30 sek, vila 10 sek. Använder oss av olika träningsredskap.
 
Total Training - Cross fit inspirerad klass med intervaller från 60 sek och uppåt

Total Training Hybrid - vi håller till i Hybriddelen på anläggningen, där vi har tillgång till löpband, roddmaskiner, stakmaskiner mm Upplägget är samma som "vanlig" Total Training. 

Tabata 45 - Intervallträning, (20 sek aktiv * 10 sek vila) både kondition och styrka. Använder oss av olika träningsredskap som tex Kettlebell, hantlar, viktplattor, gummiband, stepbrädor.

Power yoga - fysisk yoga där du får träna funktionell styrketräning, rörlighet, uthållighet, balans och mentalt fokusen. Yogan hålls både i Hallen med vanlig rumstemperatur samt i vår lilla yogastudio med en temperatur på ca +25 grader. Passar både för dig som är ny på yoga och för dig som är mer erfaren.

Yin yoga -
en lugn yogaklass där vi både sitter och ligger stilla i olika positioner för att komma åt den djupliggande bindväven.  Yogan ökar din rörlighet, minskar stress och spänningar i kroppen. Yogan hålls både i Hallen med vanlig rumstemperatur samt i vår lilla yogastudio med en temperatur på ca +25 grader.