Personlig Träning

Det ska vara roligt att träna - då blir träningen av!
Vill du komma igång-, utmana dig själv- eller få en nytändning med din träning? Kanske bättra på flåset, din rörlighet eller bara försäkra dig om att du lyfter rätt?

Personlig Tränare coachar dig till de resultat du önskar efter dina förutsättningar. De gör dina träningsprogram och ser till att du utövar övningarna med rätt teknik. Vi ger dig inspiration, svarar på frågor, peppar och pushar dig de dagar det behövs lite extra. 

  • Priser from 2024-02-01
  • 1 tillfälle                           599 kr
  • 3 tillfällen                      1647 kr             549 kr/tillfälle
  • 5 tillfällen                      2495 kr             499 kr/tillfälle
  • 10 tillfällen                    4690 kr             469 kr/tillfälle       

Vid köp av 10 tillfällen kan betalningen ske månadsvis via autogiro. 
Ett tillfälle är 55 minuter
Priserna gäller både medlemmar och icke medlemmar vid det första köptillfället. För icke medlemmar tillkommer sedan en taxa för en engångsträning/tillfälle på 99 kr alt 130 kr enligt ordinarie prislista. Om du inte väljer att köpa ett längre träningskort.

Hur går det till vid köp av  ”Personlig Träning”
Du kan mejla direkt till vår PT eller så lämnar du dina uppgifter i receptionen så förmedlar vi det och Jessica tar kontakt med dig. 

Det ingår ett möte/telefonsamtal på ca 10-15 min med din PT innan det första träningstillfället.  Din PT ställer lite frågor och du berättar vad du hoppas på  få ut av din träning. Ni bokar in en tid när ni ska genomföra träningen, varpå PT:n förbereder ett pass enligt dina önskemål.

När det är dags att träna så anmäler du dig i receptionen. Sedan får du genomföra ditt träningspass med din Personlig Tränare vid din sida, som går igenom/visar varje övning och kommer med små tips under passets gång.


Vad gäller vid avbokning eller missat träningstillfälle
Avbokning skall ske minst 24 timmar innan ditt träningstillfälle. 
Vid frånvaro eller sen avbokning debiteras hela beloppet.

Vi hjälper dig på vägen, vi både stöttar och utmanar dig.
Vill du veta mer eller boka tid vänder du dig till vår personliga tränare Jessica Selberg via mejl jessica.selberg@korpenpitea.se 


Jessica Selberg

Jag har alltid varit i rörelse med olika former av aktiviteter såsom fotboll, volleyboll, badminton m.m. 2005 så flyttade jag och min familj till Österrike och där hittade jag yogan, så jag passade på att utbilda mig till yogainstruktör. I och med det så hade jag förmånen att få jobba en del med både hockeyspelare och golfspelare innan vi flyttade tillbaka till Sverige 2012.

Numera får jag mycket träning via mina gruppass och utöver det så försöker jag lägga mitt fokus på ”hållbar träning”.


För mer information och bokning av Personlig Tränare, mejla jessica.selberg@korpenpitea.se

Välkomna