Anmälan stängd

Säsongen 2022 Vår

Sista anmälningsdag har passerat

Seriespel - Badminton

Korpen Stockholm arrangerar seriespel i badminton. Två säsonger spelas varje år med start i januari och i september och avgörs i Frescati Sports Center och Badmintonstadion vid Skanstull. Nedan kan ni läsa om hur ni går tillväga för att anmäla ett lag och vad som gäller för innevarande och kommande säsong.


Information om seriespelet

Spelform

En öppen klass, oavsett kön.

Divisionsindelning baseras på föregående säsongs resultat samt eventuella önskemål. Nya lag placeras i regel i lägsta divisionen. Vi strävar efter ha 8 eller 9 lag i varje division (med reservation för undantag beroende på antalet anmälda lag).

  • Speldag: Torsdag (varannan vecka)
  • Spelplatser: Badmintonstadion och Frescatihallen
  • Speltider: 18.30-21.00 (en timme per tillfälle)

Division 1-2 spelar på Badmintonstadion i Skanstull. Division 3-5 spelar i Frescatihallen vid Universitetet.

Startavgift och medlemsavgift

  • Startavgift: 2000 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50kr/person

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

Varje spelare måste registreras i laget samt inneha ett personligt medlemskap i Korpen Stockholm för att delta. Medlemskapet som kostar 50 kr/person/år.

Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!


Vanliga frågor #badminton #seriespel

Vad är det för regler som gäller?

Vi spelar efter Svenska Badmintonförbundets regler. Du kan även läsa mer under regler samt gemensamma tävlingsbestämmelser.

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Om ditt lag inte kan spela en match och blir tvungna att lämna walkover ska detta meddelas senast 2 timmar innan match (12 timmar för morgonserier) till domaren och motståndarlaget. Att lämna walkover är förknippat med en walkover-avgift. Om motståndarlaget och domaren ej kontaktas innan match blir avgiften dubbelt så hög! Kontaktuppgifterna hittar lagledaren genom att klicka sig in på matchen (i inloggat läge) . 

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap