Seriespel

Anmälan till utomhussäsongen öppnar i februari

Regler

Vad gäller egentligen?

Tabeller

Spelprogram och resultat

Boule

Korpen Stockholm arrangerar seriespel i boule. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller är en vass motionsspelare. Så, putsa kloten, ställ in siktet och anmäl dig till någon utav våra boule seriespel.

Genvägar

Träningar i boule

I många utav våra idrotter arrangerar vi inte bara seriespel och cuper utan även träningar. Just nu har vi dock inga träningar i boule.

Det verkar inte finnas några pass upplagda i dagsläget. Vänligen kontakta Korpen Stockholm för att få veta mer.Vanliga frågor #boule

Jag vill börja spela boule, hur gör jag?

I boule arrangerar vi seriespel, utomhus och inomhus. Laget skapar du i samband med anmälan och sedan bjuder du in dina medspelare till laget. När laget är anmält är det bara att invänta säsongen. Vi fixar med spelschema och speltider enligt vad som gäller för den klassen som du anmäl laget till.

Saknar du ett lag kan du gå med i vår Facebookgrupp kopplat till boule och fråga om du kan gå med i ett befintligt lag.

Vad kostar det att anmäla ett lag till seriespelet?

Anmälningsavgiften för ett lag att delta i vårt seriespel i boule skiljer sig lite beroende på om det är inomhus eller utomhus. Du hittar anmälningsavgiften om du går till sidan om seriespel för boule.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap