Seriespel

En tävlingsform för alla golfare!

Slutspel

Seriespelets rafflande avslutning

Regler

Hur fungerar egentligen seriespelet?

Golf

Korpen Stockholm arrangerar både seriespel och tävlingar i golf. Alla är välkomna att delta oavsett officiellt handicap eller klubbtillhörighet. Vi är inte knutna till någon specifik golfklubb och har därför möjlighet att besöka och spela på alla golfbanor i Stockholm. Så, greppa dina golfklubbor och anmäl dig till seriespelet eller till våra tävlingar.

Genvägar

Träningar i golf

I många utav våra idrotter arrangerar vi inte bara seriespel och tävlingar utan även träningar. Just nu har vi dock inga träningar i golf.

Det verkar inte finnas några pass upplagda i dagsläget. Vänligen kontakta Korpen Stockholm för att få veta mer.Vanliga frågor #golf

Vilken spelform gäller i seriespelet?

Seriespel för lag med två spelare där matcherna avgörs genom bästboll/sämstboll-poängbogey-match. Varje person spelar på sitt handicap (100%) och det är poäng som räknas (läs mer utförligt under regler). Undantaget är att spelare med över 36 i hcp spelar på 36 i hcp. Lagen får bestå av flera spelare som turas om att spela matcherna.

Fyra lag i varje grupp, vilket ger 3 gruppspelsmatcher per lag. Ettan och tvåan i varje grupp går vidare till slutspelet. Säsongen avslutas med en finaldag där spelformen ändras till Greensome. Läs mer om Greensome under fliken slutspel.

Med reservation för ändringar beroende på hur många lag som anmäler sig.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.