Tävlingar - Golf

Korpen Stockholm arrangerar minst en golftävling varje år och alla golfare är välkomna att delta. Enda kravet är att du har ett officiellt hcp samt är medlem i en golfklubb som är ansluten till Svenska golfförbundet. 2021 kommer vi inte arrangera någon tävling men 2022 är vi tillbaka.


Korpgolfen 2021

Spelplats, datum och tid

Tyvärr inställd. Vill du ha inbjudan till våra kommande golftävlingar? Kontakta oss så ser vi till att du blir inbjuden till nästa tävling.

Anmälningsavgift

Ej fastställt (inkluderar Tävlingsavgift och Tävlingsgreenfee)

Spelform

2-manna scramble, slagspel (Minst sju utslag från varje spelare)

Lagets lägsta spelhandicap multipliceras med 0,5 och det högsta spelhandicpet multipliceras med 0,2, vilket sedan adderas. Alla spelare med 36,0 eller lägre HCP är välkomna att anmäla sig och lagets sammanlagda HCP får ej överstiga 60.


Vanliga frågor #golf #tävling

Vilken spelform gäller på tävlingarna?

Vi brukar spela scramble för lag med två spelare. Vi har dock använt oss utav andra spelformer och vi är öppna för förslag. Kontakta oss om du vill att vi ska arrangera en tävling med något annat spelformat.

Har ni något prisbord i era tävlingar?

Fina priser från våra sponsorer. Korpen Stockholm lottar dessutom ut pris där alla deltagande lag kan vinna. Segrande lag får med sig en fin pokal hem.