Korpen Försäsongscup

Spelas 2-3 september 2023

Pop-up Innebandy

Miniturneringar under säsongen

Spela innebandycup i Stockholm

Spela innebandycup med Korpen Stockholm. Samla ihop kompisarna, anmält ert lag och spela innebandy mot andra motionärer. Här är spelare på alla nivåer välkomna att delta och ha roligt tillsammans samtidigt som de tävlar om att lyfta pokalen i Korpens innebandyturnering!


Korpen Försäsongscup 2023

Innan seriestarten i september har ni chansen att delta i en försäsongscup som uppladdning och sammansvetsning av gruppen. Ett perfekt tillfälle att komma igång med innebandyn igen efter sommaruppehållet och semesterflåset. Läs mer om försäsongscupen.

Korpen Pop-up Innebandy

Miniturneringar i innebandy som spelas löpande under säsongens gång. Perfekt för er som vill spela fler matcher utöver seriespelet eller för er som inte är med i seriespelet. Turneringarna kommer att arrangeras vid lämpliga tillfällen där vi får halltid över från seriespelet. Läs mer om Pop-up innebandy.

Sweden Floorball Cup

Ett form av SM i Korpinnebandy där lag från korpföreningar runt om i landet gör upp om att bli Sveriges bästa korplag i innebandy. Läs mer om Sweden Floorball Cup.


Vanliga frågor #innebandy #cuper

Vilka regler är viktiga att ha koll på?

Du och dina lagkamrater behöver läsa igenom regler för innebandy samt våra gemensamma tävlingsbestämmelser. Det är lagledaren som ansvarar för att alla i laget har koll på reglerna.

Jag vill börja spela innebandy, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innebandyaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare via vår spelarbank.

Vill ni delta i innebandycup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp 

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i innebandy. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan. I Korpen kan du börja spela innebandy som nybörjare!

Läs mer om den aktivitet som passar dig via knapparna nedan: