Seriespel, cuper och träningar

Spela innebandy med Korpen

Spela innebandy i Stockholm

Spela innebandy med Korpen. Vi arrangerar seriespel, cuper och träningar i innebandy. I vår innebandyserie kan ni spela 6-spelare (6-manna) och 3-spelare (3-manna). Givetvis har vi damserie, herrserie och mixserie. Innebandycup arrangeras två gånger per år för er som vill mäta era krafter mot andra korplag. 


Korpens innebandyliga

Förmodligen Sveriges roligaste innebandyliga. I Korpens seriespel i innebandy kan ni spela 3 mot 3 (med eller utan målvakt) eller 6 mot 6. Samla kompisgänget och skapa ett lag om ni inte redan har ett. Säsongsstart två gånger per år (september och januari). Säsongen avslutas med ett slutspel för alla lag som deltar under våren. Läs mer om korpens innebandyliga.

Innebandycup

Anmäl ditt lag till någon av Korpens innebandycuper och spela mot andra motionslag. Ha roligt tillsammans och tävla om att lyfta pokalen! Läs mer om Korpens innebandycuper.

Innebandy för företag

Spela innebandy med kollegorna och förbättra er gruppdynamik och välmående på jobbet. I Korpen kan ni delta i ordinarie seriespel och cuper, samt företagscuper. Läs mer om företagscuper här.

Träna innebandy

Innebandyträningar för alla! Vill du börja spela innebandy i vuxen ålder har du hittat rätt. I Korpen är du välkommen att delta oavsett nivå och tidigare erfarenhet av innebandy. Självklart välkomnar vi nybörjare, det är aldrig för sent att testa på innebandy i Korpen. Träningarna är ledarledda och startar med uppvärmning för att sen gå över till matchspel. Klicka på ”läs mer” på den specifika kursen nedan för läsa mer om de olika träningarna. 

Träna innebandy en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill spela innebandy en gång i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca. 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.

Kurser

Innebandy | Innebandyträningar för tjejer, icke-binära o transpersoner

Liljeholmshallen, Nedre motionsrum

Datum

2 sep - 9 dec 2024

Tid

Måndagar 20:00 - 21:30

Denna innebandyträning i Liljeholmshallen leds av en erfaren tränare och passar dig som inte känner dig bekväm att träna innebandy i grupp tillsammans med män. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet, några är helt nya för innebandy medan andra spelat tidigare.

Tränare: Adam Lönnborg

Innebandy | Innebandy, Eriksdal, onsdag

Eriksdalsskolan, Hall 2

Datum

4 sep - 11 dec 2024

Tid

Onsdagar 20:30 - 22:00

Denna innebandyträning i Eriksdalsskolan leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Träningen inleds med uppvärmning för att sedan övergå till matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Thomas Mandelstam, Anna Mandelstam

Innebandy | Innebandy, Liljeholmen, torsdag

Liljeholmshallen, Nedre motionsrum

Datum

5 sep - 12 dec 2024

Tid

Tordagar 20:00 - 21:30

Denna innebandyträning i Liljeholmshallen (motionsrum) leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Tobias D Jansson

Innebandy | Innebandy, Kärrtorp, söndag

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

8 sep - 15 dec 2024

Tid

Söndagar 14:00 - 15:30

Denna innebandyträning i Kärrtorpshallen leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Thomas Mandelstam, Anna Mandelstam


Vanliga frågor #innebandy

Jag vill börja spela innebandy, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innebandyaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet spelas i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare via vår spelarbank.

Vill ni delta i innebandycup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälan. 

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i innebandy. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan. I Korpen kan du börja spela innebandy som nybörjare!

Läs mer om den aktivitet som passar dig via knapparna nedan:

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till träningarna behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. 

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.