3-spelare

Upplägg, klasser, anmälningsavgift m.m.

6-spelare

Upplägg, klasser, anmälningsavgift m.m.

Seriespel - Innebandy

Korpen Stockholm arrangerar seriespel i innebandy. Välj att att spela med eller utan målvakt samt på stor eller liten plan. Vi har klasser för dam, mix och herr. Klicka på knappen för 3-spelare för att läsa mer om seriespel på liten plan. Klicka på knappen för 6-spelare för att läsa mer om spel på stor plan.


Information 2021/2022

Spelartrupp och laguppställning

Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningens krävs ett giltigt medlemskap (50 kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

Lagledarträff

Inför varje säsong bjuder vi in till en lagledarträff. Den är obligatorisk för alla nya lag men alla lagledare är välkomna. I år kommer lagledarträffen hållas digitalt via Microsoft Teams. Vem som helst kan ansluta genom sin mobil eller dator. På träffen kommer vi gå igenom hur du administrerar ditt lag i vårt system, ge tips till dig som lagledare och besvara eventuella frågor. Vi pratar också om vikten av Fair Play i Korpen. Ladda ner lagledarhandboken för att få lite tips.

Köp ert matchställ i vår webbshop

Korpen Stockholm har ett samarbete med Intersport & Craft som ger våra lag rabatt på matchställ. Beställ produkter direkt i webbshopen eller få personlig service.

Equal Floorball

Vår satsning på att få vår innebandyverksamhet mer jämställd fortsätter. Vi kommer under året ha öppna träningar för kvinnor, icke-binära och transpersoner samt fortsätta rekrytera fler kvinnliga domare. Till Equal Floorball


Vanliga frågor #innebandy #seriespel

Vilka regler är viktiga att ha koll på?

Du och dina lagkamrater behöver läsa igenom regler för innebandy samt våra gemensamma tävlingsbestämmelser. Det är lagledaren som ansvarar för att alla i laget har koll på reglerna.

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Om ditt lag inte kan spela en match och blir tvungna att lämna walkover ska detta meddelas senast 2 timmar innan match (12 timmar för morgonserier) till domaren och motståndarlaget. Att lämna walkover är förknippat med en walkover-avgift. Om motståndarlaget och domaren ej kontaktas innan match blir avgiften dubbelt så hög! Kontaktuppgifterna hittar lagledaren genom att klicka sig in på matchen (i inloggat läge) . 

Jag vill börja spela innebandy, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innebandyaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för innebandy.

Vill ni delta i våra cuper så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i innebandy. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap