Seriespel

Regler

Vad gäller egentligen?

Rinkbandy

Korpen Stockholm arrangerar seriespel och cuper i rinkbandy (även kallat hockeybockey). Rinkbandy är minst lika roligt som korphockey och en perfekt motionsform för dig som tidigare spelat hockey eller bandy men lagt skridskorna på hyllan. Rinkbandy spelas på en hockeyrink med hockeymål, bandyboll och rinkbandyklubba eller bandyklubba. I Korpen Stockholm kan du spela rinkbandy på Kärrtorps IP, Östermalms IP, Zinkensdamm och Lidingövallen.

Träningar i rinkbandy

I många idrotter arrangerar vi träningar men tyvärr har vi inga inplanerade träningar i rinkbandy. Vanliga frågor #rinkbandy

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.