Seriespel

Nästa säsong startar i november

Cuper

Nästa cup spelas i april 2022

Regler

Vad gäller egentligen?

Rinkbandy

Korpen Stockholm arrangerar seriespel och cuper i rinkbandy (även kallat hockeybockey). En perfekt motionsform för dig som tidigare spelat hockey eller bandy och som vill fortsätta karriären på isen. Rinkbandy spelas på en vanlig hockeyrink med hockeymål men istället för puck och hockeyklubba används bandyboll och rinkbandyklubba, eller bandyklubba. I Korpen Stockholm kan du spela rinkbandy på Kärrtorps IP, Östermalms IP, Zinkensdamm och Lidingövallen.

Träningar i rinkbandy

I många idrotter arrangerar vi träningar men tyvärr har vi inga inplanerade träningar i rinkbandy. 

Det verkar inte finnas några pass upplagda i dagsläget. Vänligen kontakta Korpen Stockholm för att få veta mer.Vanliga frågor #rinkbandy

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.