Villkor

Anmälan

Anmälan är bindande. Detta innebär att du är anmäld och är skyldig att betala även om du inte deltar i den aktivitet som du har anmält dig/laget till.

Personuppgifter

Du ansvarar för att de uppgifter du angivit vid anmälan är korrekta. Vårt medlemssystem uppfyller de krav som finns gällande GDPR. Vill du veta mer kan du läsa vår Integritetsskyddspolicy eller besöka vår sida om hur föreningen behandlar dina personuppgifter enligt GDPR

Betalning

I samband med anmälan väljer du att betala med kort, Swish eller mot faktura

Betalning mot faktura kostar 19 kr. Fakturan skickas till den e-postadress som du angivit. Du ansvarar själv för att läsa dina mail och hålla koll på om fakturan hamnar i mappen Skräppost. 30 dagar efter fakturan kommit dig tillhanda ska den vara betald, annars skickas en påminnelse via e-post till en kostnad av 50 kr.  Om fakturan inte betalas trots två påminnelser går den till inkasso. Om anmälan gäller ett lag kommer laget tas bort från fortsatt spel.

Information

Du förbinder dig att läsa och ta del av den information som Korpen Stockholm skickar ut till dig gällande den aktivitet som anmälan gäller. Du är också skyldig att se till att dina kontaktuppgifter är korrekta.

Nyhetsbrev och inbjudningar

När du anmäler dig till Korpen Stockholms verksamhet accepterar du även framtida nyhetsbrev och inbjudningar via epost.

Medlemsförsäkring

För att kunna anmäla sig till våra aktiviteter måste du inneha att giltigt medlemskap i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening. Därmed är du också försäkrad till på och från aktiviteten.


Tillägg för gruppträning och träningar

Personlig anmälan

Du kan inte överlåta din plats till någon annan eller avanmäla dig.

Sjukdom

Vid sjukdom kan hela eller delar av avgiften betalas tillbaka. För att få tillbaka pengar vid sjukdom under terminen ska läkarintyg skickas till Korpen Stockholms kansli. Från det datum läkarintyget skickats in återbetalas återstående del av terminsavgiften.

Närvaro

Om du bokar en kurs har du din plats i gruppen hela terminen. Får du förhinder och inte kan delta på ett pass ska du avboka dig från passet i KIT (Korpens IT-system) för att göra platsen tillgänglig för våra andra medlemmar. Du får inte tillbaka pengar för de pass du missar.

Byta grupp

I den mån det finns plats och är möjligt kan du byta grupp. Skiljer sig priset mellan grupperna betalar du mellanskillnaden.

Ändringar i schemat och inställda pass

Vi reserverar oss för att eventuella ändringar i schemat kan ske under terminens gång. I sådana fall utökas terminen så att antalet träningstillfällen blir lika många som utlovats från början. Om ett pass inte får tillräckligt många anmälningar inom de två första veckorna på terminen kan det ställas in. I sådana fall betalas hela anmälningsavgiften tillbaka till dig.

Prova på

Du får prova på kostnadsfritt en gång utan att anmäla dig.