Årsmöte

Korpen Stockholms MIF

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls normalt före utgången av mars månad. Kallelse till årsmötet skall, senast trettio dagar före mötet, publiceras på föreningens hemsida. Alla som är medlemmar i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening har rätt att medverka på årsmötet.


Årsmöte 2021

Korpen Stockholm Motionsidrottsförening bjuder in sin medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Årsmötet kommer hållas 22 april med start kl 18.00. P.g.a. pågående pademi kommer årsmötet hållas digitalt via Microsoft Teams. För dig som inte har möjlighet att delta digitalt kommer det finnas fem platser i ett stort mötesrum på Idrottens hus. Dessa platser måste bokas via anmälan och först till kvarn gäller.

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig. Sista anmälningsdag har passerat men skriv till oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan om du är intresserad av att delta på årsmötet.

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den 7 april 2021. Skickas till info@korpenstockholm.se

Vill du utveckla Korpen Stockholm?

Vill du eller någon du känner vara med och utveckla Korpen Stockholm? Att bli invald i föreningens styrelse innebär just den möjligheten. Vill du veta mer om vad ett styrelseuppdrag innebär kan du kontakta valberedningen. Skriv till oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan

Senast den 22 mars 2021 behöver valberedningen fått ditt förslag på personer för val på årsmötet. Endast den som är medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är valbar till förtroendeuppdrag. Nominering skickas via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Anmälan

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig.

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag finns att hämta nedan.

Frågor

Skriv till oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan eller ring 08-699 63 80.


Årsmöteshandlingar (publiceras senast 15 april)


Vanliga frågor #årsmöte

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap