Årsmöte 2023

30 mars kl. 18.00 - Mer info nedan

Årsmöte - Korpen Stockholms MIF

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls normalt före utgången av mars månad. Kallelse till årsmötet skall, senast trettio dagar före mötet, publiceras på föreningens hemsida. Alla som är medlemmar i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening har rätt att medverka på årsmötet.


Årsmöte 2023

Korpen Stockholm Motionsidrottsförening bjuder in alla medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Torsdag 30 mars kl. 18.00 i Idrottens hus, det går även att delta digitalt. Alla som ska delta på årsmötet behöver anmäla sig.

Anmälan

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig senast 15 mars. Anmäl ditt deltagande via knappen ovan.

Vill du vara aktiv i styrelsen?

Engagera dig och utveckla Korpen Stockholm! Ny kunskap och idéer är alltid välkommet i föreningen. Att bli invald i styrelsen är ett sätt att bidra och göra skillnad. Valberedningen berättar gärna mer om vad det innebär och du kommer i kontakt med de via knappen nedan. 

Endast personer som är medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är valbara till förtroendeuppdrag. 

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den 15 mars 2023. Skickas till info@korpenstockholm.se

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag finns att hämta nedan.

Frågor

Skriv till oss via mail: info@korpenstockholm.se eller ring till 08-699 63 80.


Årsmöteshandlingar 


Vanliga frågor #årsmöte

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap