Årsmöte 2024

21 mars kl. 18.00 - Mer info nedan

Årsmöte - Korpen Stockholms MIF

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls normalt före utgången av mars månad. Kallelse till årsmötet skall, senast trettio dagar före mötet, publiceras på föreningens hemsida. Alla som är medlemmar i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening har rätt att medverka på årsmötet.


Årsmöte 2024

Korpen Stockholms Motionsidrottsförening bjuder in alla medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Torsdag 21 mars kl. 18.00 i Idrottens hus, det går även att delta digitalt. Alla som ska delta på årsmötet behöver anmäla sig.

Anmälan

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig senast 20 mars. Anmäl ditt deltagande via knappen ovan.

Vill du vara aktiv i styrelsen?

Engagera dig och utveckla Korpen Stockholm! Ny kunskap och idéer är alltid välkommet i föreningen. Att bli invald i styrelsen är ett sätt att bidra och göra skillnad. Valberedningen berättar gärna mer om vad det innebär och du kommer i kontakt med de via knappen nedan. 

Endast personer som är medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är valbara till förtroendeuppdrag. 

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den 6 mars 2024. Skickas till info@korpenstockholm.se

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag kommer kunna hämtas nedan senast 14 mars.

Frågor

Skriv till oss via mail: info@korpenstockholm.se eller ring till 08-699 63 80.


Årsmöteshandlingar 


Vanliga frågor #årsmöte

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap