Årsmöte 2022

Sista anmälningsdag har passerat

Årsmöte

Korpen Stockholms MIF

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls normalt före utgången av mars månad. Kallelse till årsmötet skall, senast trettio dagar före mötet, publiceras på föreningens hemsida. Alla som är medlemmar i Korpen Stockholm Motionsidrottsförening har rätt att medverka på årsmötet.


Årsmöte 2022

Korpen Stockholm Motionsidrottsförening bjuder in alla medlemmar till årsmöte. På årsmötet har du som medlem möjlighet att vara med och påverka föreningens framtid.

Datum, tid och plats

Årsmötet kommer hållas 31 mars med start kl 18.00. I år kan du välja att delta digitalt via Microsoft Teams eller fysiskt på plats i Idrottens hus, Skanstull.

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig.

Motioner

Skall vara föreningsstyrelsen tillhanda senast den 16 mars 2022. Skickas till info@korpenstockholm.se

Vill du utveckla Korpen Stockholm?

Vill du eller någon du känner vara med och utveckla Korpen Stockholm? Att bli invald i föreningens styrelse innebär just den möjligheten. Vill du veta mer om vad ett styrelseuppdrag innebär kan du kontakta valberedningen. Skriv till oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan

Senast den 28 februari 2022 behöver valberedningen fått ditt förslag på personer för val på årsmötet. Endast den som är medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening är valbar till förtroendeuppdrag. Nominering skickas via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Årsmötet

Årsmötet består av medlemmar i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening. Medlem skall ha betalt medlemsavgift för att få rösta på årsmötet. När man deltar digitalt gäller en medlem per dator/mobil/platta, detta för att kunna fastställa röstlängden.

Anmälan

Alla som ska delta på årsmötet måste anmäla sig. Sista anmälningsdag är 16 mars.

Möteshandlingar

Föredragningslista, verksamhets- och revisionsberättelse samt valberedningens förslag finns att hämta nedan.

Frågor

Skriv till oss genom kontaktformuläret längst ner på sidan eller ring 08-699 63 80.


Årsmöteshandlingar (publiceras senast 23 mars)


Vanliga frågor #årsmöte

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap