DELA ARTIKEL:

STUDIO KORPEN | Ett korplag blir till |

Slingrig väg från dröm till avspark

Hur går det till när ett Korplag i fotboll ser dagens ljus för första gången? Följ med på resan fram till första fotbollssparken i vår fem avsnitt långa minidokumentär ”Från dröm till avspark”.

Du får följa med kompisgänget som hittade nya vänner på vägen, spelade träningsmatch på en trippelbokad plan, fick goda råd av domarlegendaren Jonas Eriksson och mötte ett totalt mörker före premiärmatchen.

Avsnitt 1: Ring en vän 

Samtal rings och bollen sätts i rullning.  Lilla lagledningen träffas för att påbörja lagbygget - och spikar planerna inför stora uppstartskvällen. 

Avsnitt 2: En logga utan pasta

Vad ska de heta? Vad är det som får Adam att "tappa det"? Och vad har den tidigare fotbollsdomaren Jonas Eriksson för råd till det nybildade laget?

Avsnitt 3: Inga glesa julgranar

Julgranstaktik, fotbollsskor som återser dagens ljus efter 13 år – och bubblande glädje över att få spela fotboll igen. Vännerna ger sig ut på planen för att hitta spelet inför stundande säsongspremiär. 

Avsnitt 4: Den stora dagen

Stunden som de väntat på hela våren har kommit! Laget gör sig redo för säsongens första match och spänningen ligger i luften. Men allting går inte riktigt som planerat…

Avsnitt 5: Plan i ljus

Korpfotbollspremiären slutade i ett enda mörker. Går det att ladda om? Kan Norling, Behrer, Calle H och resten av gänget hålla det friska humöret uppe? Vem gör det första målet och skriver historia?

Hitta din korpförening!

Blir du också sugen på att att spela? Fotboll erbjuds som aktivitet hos korpföreningar på många håll i landet. 

 

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.