Fotbollssektion fyller 100 år, 2024!

Stadens äldsta friskvårdsleverantör, Företag och privatpersoner - Korpen gör det enkelt för människor att motionera och ha kul tillsammans och i Korpen möts du av glädje, gemenskap och alla är välkomna.

Välkomna att delta i våra aktiviteter detta jubileumsår!

Scrolla ner och titta på våra erbjudandeLunchserien "á la Heden" 5M vardag höst 2024

Samla ihop arbetsplatsen eller andra kollegor, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll.  Alla är välkomna att delta, Ett gött motionspass. Kom och lattja o ha kul.


Höstserie 7-manna 2024

Spela korpfotboll med oss i höst! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll.  Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.


Vinterserien 2024-2025 - seriespel

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Spela korpfotboll med oss i vinter! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. Vi har världens bästa motionsserie i Prioritet Serneke Arena, på konstgräs, och medeltemperatur på 19 grader och alldeles vindstilla. Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.PÅGÅENDE SERIESPELSeriespel utomhus vår och höstsäsong 2024 (april-okt) Pågår.

Samla ihop arbetskamraterna på företaget eller det goa kompisgänget, alla kan vara med!

Spela korpfotboll med oss, detta seriespel genomförs både med vår och höstsäsong i Göteborg. Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. Vi har världens bästa motionsserie i olika och jämna nivåer Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.


 Avslutade seriespel 2024


Fotboll inomhus (futsal) dam/tjejer 2023-2024 (dec-mars).

Korpens vinterserie i Prioritet Serneke Arena 2023-2024.