Fotbollssektion fyller 100 år, 2024!

Stadens äldsta friskvårdsleverantör, Företag och privatpersoner - Korpen gör det enkelt för människor att motionera och ha kul tillsammans och i Korpen möts du av glädje, gemenskap och alla är välkomna.

Välkomna att delta i våra aktiviteter detta jubileumsår!

Scrolla ner och titta på våra erbjudande: Seriespel utomhus vår och höstsäsong 2024 (april-okt) pågår.

Samla ihop arbetskamraterna på företaget eller det goa kompisgänget, alla kan vara med!

Spela korpfotboll med oss, detta seriespel genomförs både med vår och höstsäsong i Göteborg. Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. Vi har världens bästa motionsserie i olika och jämna nivåer Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.


Spela i Korpens vinterserie i Prioritet Serneke Arena 2024-2025.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Spela korpfotboll med oss i vinter! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. Vi har världens bästa motionsserie i Prioritet Serneke Arena, på konstgräs, och medeltemperatur på 19 grader och alldeles vindstilla. Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.PÅGÅENDE SERIESPELFotboll inomhus (futsal) dam/tjejer 2023-2024 (dec-mars)

Självklart skall vi testa seriespel i fotboll inomhus(futsal). Soffpotatisar till vardagsmotionärer kan skapa lite rörelseglädje ihop. Vi testar i år för damer/tjejer.

Spelklass: dam/tjejer         

                                                                                                


Spela i Korpens vinterserie i Prioritet Serneke Arena 2023-2024.

Pågående seriespel

Spela korpfotboll med oss i vinter! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. Vi har världens bästa motionsserie i Prioritet Serneke Arena, på konstgräs, och medeltemperatur på 19 grader och alldeles vindstilla. Alla är välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Kom och lattja och ha kul, tävling kommer i andra hand.