Seriespel, cuper och träningar

Spela fotboll med Korpen

Spela fotboll i Göteborg

Spela fotboll med oss! I Korpen Göteborg bjuds det på snygga mål, feltajmade brytningar, kvalificerade TV-räddningar, missade målchanser, stabila domarinsatser, bländande passningsspel och helt obegripliga missar men allt genomförs med stor gemenskap och glädje. Fotbollssäsongen utomhus startar i slutet av april och avslutas i oktober. Inomhus fotboll/futsal startar i november och slutar i feb/mars. Anmäl till våra aktiviteter här, Ni kan välja på seriespel, cup eller träning.


Spela i Korpens fotbollserier

Spela korpfotboll med oss! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. I Korpens fotbollsserie är alla välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Vi erbjuder seriespel i olika divisioner och ambitionsnivå, allt för att spela så jämna matcher som möjlighet. 


Spela fotbollscup 

Korpens fotbollscuper välkomnar vi alla lag även om de inte deltar i vårt seriespel. Samla ihop personalen på företaget eller kompisgänget, tävla om ära och berömmelse. 

Fotbollsträningar i Göteborg

I Korpen kan du träna fotboll oavsett tidigare erfarenhet. Vi har en funktionär på plats med bollar, koner och västar som inspirerar till rörelseglädje på fotbollsträningarna, träningen börjar med uppvärmning och övningar för att sedan gå över till matchspel. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna!  På träningen är inga glidtacklingar tillåtna.


Vill du spela i lag eller behöver ni fler spelare i laget?                       

Spelare                                                                                                                       

Anmäl ditt intresse i vår facebook grupp, Korpfotboll Göteborg. Skriv ett inlägg, att du är beredd att hoppa in som spelare/avbytare.                                             

Fotbollslag                                                                                                             

Ni som söker spelare, skriv ett inlägg i vår facebook grupp, Korpfotboll Göteborg att ni söker fler spelare till ert lag.


Avslutade aktiviteter 2022-2023

Klicka på länkarna för att få mer information.

Höstserie fotboll 2022

Prioritet Serneke Arena vinterserie 22-23


Fotboll utomhus vår och höst 2022


Företagsevent med Korpen Göteborg

  • Fotboll med Korpen, personalaktivitet - dagtid/kvällstid, vi paketerar eventet för er, ni motionerar tillsammans och skapar en grym gemenskap som grupp.
  • Företagscup - Bjud in dina leverantörer, partner, branschkollegor till en motionsaktivitet -Vi paketerar med bokning domare, plan, tävlingssekretariat/ledare, spelprogram. 
  • Friskvårdsaktiviteter för din personal, AW - aktiv work.

För mer information, kontakta:                                                                                   Sonny Carlsson, sonny@korpengoteborg.se


Villkor

Läs om våra villkor innan du registrerar dig eller handlar på KIT. När du köper våra produkter accepterar och samtidigt samtycker du till gällande villkor. 


Fotboll kontakt:

Tävlingsansvarig Sonny Carlsson 0761-158131 sonny@korpengoteborg.se 

Domaransvarig Franco Bastiancich 072-3026792