barn mellan 6-7år

Knatte

Barn från 8 år uppåt

Intro

Från 8 år. Mindre grupper.

Särskilda behov

För barn som har gått Intro

Blå, Blå+ och Grön

Parkour

Reserverar oss för att det kan bli ändrade datum under terminens gång pga evenemang i hallen.

Den 24 augusti har vi gratis Prova-på för de barn som vill testa innan de bokar in sig på Knatte eller Intro. Se mer info HÄR.

Vad är parkour?

Parkour går ut på att träna kroppen för att på ett smidigt och kontrollerat sätt kunna ta sig förbi och övervinna olika typer av hinder i sin omgivning utan hjälpmedel. I Parkour ses varje hinder som en möjlighet att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet genom träning, för att överkomma allt svårare hinder. Parkour utövas såväl inom- som utomhus och bara fantasin sätter gränser för vilka hinder och banor som kan skapas utifrån sina förutsättningar.

Parkour innehåller rörelser som hopp och rullar samt övningar för att utmana din fysiska och mentala styrka samt stärka kroppen och sinnet. Parkour syftar dock inte enbart till att övervinna hinder utan även att göra det på ett säkert och kontrollerat sätt som inte skadar kroppen. En av de grundläggande principerna i Parkour är att det i första hand skall vara användbart snarare än att se vackert ut och att utövaren anpassar sig efter miljön han eller hon befinner sig i snarare än att anpassa miljön efter sin träning.

Läs mer om utbudet på tillgängliga kurser nedan.FAQ

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem i Korpen Huddinge-Botkyrka Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 100 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

För Prova-på behövs inget medlemskap.

 

Hur ser jag mina träningspass?

Logga in på din medlemssida via www.korpenhb.se eller via appen Zoezi.

Där ser du alla dina bokningar via Mina sidor.

Du kan även boka in dig på pass i schemat samt boka termin/kurs och köpa utrustning i vår Butik.