Parkour för fortsättnings grupper

Parkour Blå
Från 8 år. För dig som kan parkourens filosofi och grunder och vill lära dig mer av parkourens kreativa värld. Här lär du dig förstå och respektera riskerna med kreativ träning och volter. Innehåller mer strukturerade pass som fokuserar på individens utveckling och glädje till kreativ träning. - Krav: Parkour Introduktion eller motsvarande.

Parkour Blå+
Från 8 år. Blå+ har samma filosofiska och strukturerade upplägg som övriga blåa grupper. Pluset står för att vi här rekommenderar längre/äldre medlemmar att träna och därmed bättre fördela åldersspannet på våra parkourare. - Krav: Tränarnas rekommendation efter Parkour Intro / Blå eller motsvarande.

Parkour Grön
För dig som är engagerad och har en vilja att träna mer och hårdare samt på ett kreativt sätt ta till sig en uppgift och lösa problem.

Innehåller fler kombinationer, koreografier och en mer uppgiftslösande träningar. Detta är en mer krävande men också fri träning som genomförs tillsammans med våra tränare och som fokuserar på individens sätt att utmana sig själv. Oftast det naturliga steget från Parkour Blå när en har blivit lite äldre och starkare. - Krav: Tränarnas rekommendation efter Parkour Intro / Blå eller motsvarande.


Vanliga frågor #Parkour

Hur blir jag medlem?

För att bli medlem i Korpen Huddinge-Botkyrka Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 100 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

För Prova-på behövs inget medlemskap.