Träna ishockey med oss

Två grupper i veckan

Ishockey

Vi fortsätter vår satsning på ishockey med start 26 respektive 28 september 2023.

Vi satsar också på DAMISHOCKEY onsdagar med start 25 oktober, 20.30-22.00. Lisa Åhman är ansvarig på plats för damgruppen och material. Hon nås på 0735251262. Ring Lisa eller maila kansliet vid intresse: kristin.danielsson@korpen.se.

Vi tränar varje pass oavsett grupp mellan 20.30-22.00 i en av rinkarna i nya Tingvalla Isstadion. Träningsavgiften för herrarna för full säsong är 1090 kr för hela vintern fram till mitten av mars med uppehåll runt jul/nyår.

För damerna ligger kursen delad i två med två kortare kurser och resp kurs kostar 180 för den korta höstkursen samt den något längre vårkursen kostar 300 kr (samma summa per pass som herrarna). Börjar du senare reducerat vi avgiften om du kontaktar oss när du fått din faktura. 

Tisdagsgruppen kommer att vara för de som har större vana av hockey och skridskor och torsdagen för de som är mer nybörjare. Onsdagar är endast tjejer från 15 år och uppåt välkomna att delta.

Alla från 15 år och uppåt är välkomna att anmäla sig, oavsett om du har erfarenhet eller inte. Vi ska ha kul ihop!

Såklart måste man vara medlem i vår förening för att vara med och vara försäkrad under träningen. För att försäkringen ska gälla krävs halsskydd och hjälm så detta är obligatoriskt för alla som vill vara med och träna. Vi har 10 stycken halsskydd för utlåning vid behov. 

Kom och ha roligt med oss, ta med egen klubba, skridskor och hjälm och den säkerhetsutrustning du har. Vi har köpt in puckar, tröjor i två olika färger och har tillräcklig målvaktutrustning så att vi kan få till ett riktigt spel. 

Det finns förråd att lämna saker i mellan träningarna om du vill, på egen risk. Värdesaker bör inte lämnas i omklädningsrummet då stölder har skett. 

XXL har valt att arbeta fram ett nytt upplägg med rabatter för oss vissa helger under året. Vi återkommer när ett nytt avtal är upprättat. 

Vi vill också tipsa om Fritidsbanken som lånar ut utrustning under 2 veckor om du vill testa viss utrustning innan du köper. 

Varmt välkommen att anmäla dig!

Har du frågor så maila till johan.ljungkvist@korpen.se eller ring 0721-725032. Johan är ansvarig för hockeyn i styrelsen.

Robert är ansvarig på plats tisdagar och torsdagar och oftast med och spelar. Har du frågor om själva upplägget så ring honom på 0738-374134. Tack!

/Korpen Karlstad