Gym

Här finner du flertalet olika konditionsmaskiner, styrkemaskiner för hela kroppen samt yta för träning med fria vikter i form av hantlar, skivstänger och kettlebells. 

Öppettider

Gymmet på Collegium är öppet alla veckans dagar, året om mellan kl. 05.00 - 23.00. Det är inpassering med plastkort eller med appen Zoezi för dig med ett giltigt träningskort och personligt medlemskap.

Provträning

Provträning är alltid välkommet, i regel en gång per person. Vill du provträna besöker du oss under våra öppettider så hjälper vi dig in i gymmet. Du kan starta din prova på vecka här hos oss eller via vår hemsida. 

Träna hos oss från 13 år

Du får träna hos oss från att du är 13 år med målsmansavtal. Men du som är 13-17 år måste boka en gymintro 30 min med personal från Korpen som går i genom hur maskiner i gymmet fungerar samt våra trivselregler.

Vägledning & coaching i gymmet

Vill du komma i gång och är ny i gymmet, hjälp med mer struktur i din träning eller tekniktips. Kontakta vår reception collegium@korpen.se eller ring 013-342 00 70 så hittar vi den typ av vägledning som passar dig bäst. Under fliken kontakta oss ser du vilka som finns här på Collegium. 

Dessutom erbjuder vi rådgivning & coaching i grupp, för kompisgänget som vill komma igång med träningen, arbetsgruppen som vill hålla igång eller för familjen som vill träna tillsammans!

Välkommen till Korpen Collegiums gym!