Gym

Vi erbjuder det mesta av det du behöver för att kunna träna hela kroppen!

I gymmet en trappa upp hittar du konditionsmaskiner i form av crosstrainer, löparband, stakmaskin, skillmill & roddmaskiner. Utöver det så finns styrkemaskiner för hela kroppen samt yta för träning med fria vikter.

Öppettider

Gymmet på Collegium är öppet alla veckans dagar, året om kl. 05.00 - 23.00. Det är inpassering med plastkort eller med appen Zoezi för dig med giltigt träningskort och personligt medlemskap.

Provträning

Provträning är alltid välkommet, i regel en gång per person. Vill du provträna besöker du oss under våra öppettider så hjälper vi dig in i gymmet. 

Träna hos oss från 13 år

Du får träna hos oss från att du är 13 år med målsmansavtal. Men du som är 13-17 år måste boka en gymintro 30 min med personal från Korpen som går i genom hur maskiner i gymmet fungerar samt våra trivselregler.

Vägledning & coaching i gymmet

Vill du komma i gång och är ny i gymmet, hjälp med mer struktur i din träning eller tekniktips - kontakta vår reception collegium@korpen.se eller ring 013-342 00 70 så hittar vi den typ av vägledning som passar dig bäst. Under fliken kontakta oss ser du vilka som finns här på Collegium. 

Dessutom erbjuder vi rådgivning & coaching i grupp, för kompisgänget som vill komma igång med träningen, arbetsgruppen som vill hålla igång eller för familjen som vill träna tillsammans!

Välkommen till Korpen Collegiums gym!