Medlemsvillkor

Välkommen som medlem till oss på Korpen Gym & Friskvård i Mariestad

Som medlem hos oss förbinder du dig att följa våra regler kring avtal, autogiro, medlemskap och dopingpolicy.

Alla som vistas i lokalerna skall ha en giltigt träningskort och inpassering sker endast genom entrédörren. Om man släpper in obehöriga utan giltigt träningskort, kommer omedelbar avstängning att ske. Alla andra dörrar är larmade, och i de fall man startar larmet pga oaktsamhet, debiteras man med 600:-.

Utomhusskor ställs på avsedd plats i entrén.

Korpen Gym & Friskvård tar inget ansvar för dina värdesaker. Använd skåpen i omklädningsrummen med eget hänglås.

Vi är en allergivänlig anläggning och undvik använda parfym eller spray med starka dofter.

För allas trevnad, ställ tillbaka träningsmaterialet du plockar fram.

Var noga med att checka in dig varje gång, dels för din säkerhet ifall ex larm går, men även om du är bokad på pass, då 3 missade incheckningar/avbokningar innebär att du blir spärrad från pass i 2 veckor.

Barn under 13 år får ej vistas i gymmet. Småbarn som sitter i vagn eller barnstol går bra.

Vissa delar av lokalerna är kameraövervakade.

Vi har nolltolerans mot doping och stickprover kan utföras.

GDPR

All behandling utav personuppgifter sker enligt aktuell lagstiftning. Detta innebär bland annat att vi skyddar dina personuppgifter som vi har sparade om dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Korpen Gym & Friskvård lagrar och behandlar dessa. Korpen Gym & Friskvård lagrar personuppgifter i samband med olika aktiviteter, ex när du ansöker om medlemskap eller anmäler dig till ett pass. Korpen Gym & Friskvård lagrar dina personuppgifter så länge du är medlem hos oss. Vi använder dina lagrade personuppgifter för att kunna hantera diverse utskick, fakturering och annat som kan vara i föreningens intresse. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter eller annan lagrad information om dig till tredje part.

Om du har frågor som rör dina personuppgifter och lagrad annan lagrad information om dig, är du välkommen att kontakta Korpen Gym & Friskvård. Där kan du också begära rättelse eller begära att dina personuppgifter raderas. Om du vill få dina uppgifter raderade ska du lämna din begäran skriftligen och personligen undertecknad till Korpen Gym & Friskvård. vi kan inte radera vissa uppgifter, då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring kring exempelvis bokföring.

I Korpen Gym & Friskvård är du försäkrad!

Du som är aktiv i en förening som ingår i Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under en träning anordnad av Korpen. Det gäller både medlemmar och ideella ledare/tränare.

I din försäkring genom Korpen ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador.
Fysioterapeuten bedömer om du behöver vård för din idrottsskada och bokar då in dig för ett kostnadsfritt besök hos en sjukgymnast eller en läkare specialiserad på idrottsskador.
Ring 020-44 11 11 för en första bedömning!

Så här gör du:
Vid inträffat olycksfall tar den skadedrabbade själv kontakt med Folksam för att göra en skadeanmälan.

Det kan göras både på telefon på nummer 0771-950 950 eller direkt på folksam, se länken här nedan. För att underlätta skadeanmälan är det bra att ha Korpens försäkringsnummer K65500 till hands.

Observera att för att försäkringen ska kunna ge ersättning krävs det att vård uppsökts. Det är även bra att få dokumentation på att en skada inträffat även om du vid skadetillfället upplever att du inte behöver någon vård, om det vid senare tillfälle visar sig finnas kvarstående besvär.