Seriespel

Anmälan öppnar 29 november

Träningar

Välj grund- eller fortsättningskurs

För hallägare

Vill du att vi arrangerar seriespel i din hall?

Padel

Korpen Stockholm arrangerar seriespel och träningar i padel på en mängd olika platser i Stockholmsområdet. Matcherna i seriespelet spelas antingen i 60 eller 90 minuter och under varje säsong spelar lagen 15 matcher. 

I Korpen Stockholm kan du spela seriespel på Ultimate Padel i Upplands Väsby, Golden Padel i Skogås, Padel Zenter i Årsta, Every Padel i Kista, All In Padel i Sollentuna, Camp Castella Padel i Järfälla, Padel United i Spånga, Padel United i Älvsjö, Padel United i Västerhaninge och Padel United i Rosersberg. Vi arrangerar seriespel på vardagsmorgnar, vardagskvällar, söndagar och lunchtid på vardagar.

Genvägar


Träningar

Träningar i racketsport genomförs i större grupper på flera banor där tränaren sätter igång övningar och rör sig runt i hallen för att ge tips och feedback till deltagarna. Vi bedriver inte privatträning utan skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap i motionsidrotten, hos oss är alla välkomna. Passen avslutas oftast med matchspel.

Träna padel en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Det verkar inte finnas några pass upplagda i dagsläget. Vänligen kontakta Korpen Stockholm för att få veta mer.Vanliga frågor #padel

Jag vill börja spela padel, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av padelaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel eller träningar.

Seriespelet avgörs i lag om två spelare. Laget skapar du i samband med anmälan och sedan bjuder du in dina medspelare till laget. När laget är anmält är det bara att invänta säsongen. Vi fixar med spelschema och speltider enligt vad som gäller för den klassen som du anmält laget till.

Är du mer sugen på att träna padel så ska du kolla in våra träningar i padel. De är perfekta för dig som vill träna som motion eller som vill blir en bättre spelare.

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap