Seriespel

Anmälan öppen

Cuper

Ta hem pokalen

Regler

Vad gäller egentligen?

Rinkbandy

Korpen Stockholm arrangerar seriespel och cuper i rinkbandy (även kallat hockeybockey). En perfekt motionsform för dig som tidigare spelat hockey eller bandy och som vill fortsätta karriären på isen. Rinkbandy spelas på en vanlig hockeyrink med hockeymål men istället för puck och hockeyklubba används bandyboll och rinkbandyklubba, eller bandyklubba. I Korpen Stockholm kan du spela rinkbandy på Kärrtorps IP, Östermalms IP, Zinkensdamm och Lidingövallen.

Genvägar

Träningar i rinkbandy

I många utav våra idrotter arrangerar vi inte bara seriespel och cuper utan även träningar. Just nu har vi dock inga träningar i rinkbandy.

KURSER

Rinkbandy | Bandy för tjejer, icke-binära och transpersoner

Spånga IP, bandyplan

Datum

6 dec - 13 dec 2021

Tid

Måndagar 18:30 - 20:10

• När: 6 samt 13 december kl. 18.45-20.10, samling kl 18.30.

• Var: Spånga IP, samling vid Stenläktaren (vid planen).

• Hur: Med eller utan erfarenhet, klädd för att träna ute.

• Material: Det finns lite att låna i form av hjälmar, klubbor och skridskor. Utlåningsmaterialet är dock begränsat så ta gärna med eget eller låna av någon om du har möjlighet.

• Omklädningsrum finns.


Tränare:


Vanliga frågor #rinkbandy

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap