Korpen kickstartar 2023 med Aktiv Senior-vecka

16-22 januari är det dags igen! Då genomförs Korpens återkommande satsning Aktiv Senior-veckan för att inspirera och motivera seniorer till rörelse.

Korpföreningar runtom i landet bjuder under dessa dagar in till gratis prova på-aktiviteter för dig som är 65+. Det handlar om alltifrån gympa, cirkelträning och yoga till pickleball, snöskovandring, tipspromenader, gåfotboll och seniorparkour.

Aktiv Senior-veckan arrangeras av Korpen för tredje året i rad för att ge seniorer möjlighet att mötas och prova på de målgruppsanpassade aktiviteter som vi har att erbjuda. Sedan starten har cirka 3 000 unika deltagare fått uppleva rörelseglädje och gemenskap – och fler ska det bli!

Föreningarna som är klara för vecka 3 är: 

Korpen Uppsala 

Korpen Huddinge-Botkyrka

Sickla Seniorer 

Korpen Vadstena

Korpen Linköping

Korpen Norrköping

Korpen Motala

Korpen Södertälje

Korpen Trosa

Korpen Piteå

Korpen Hofors 

Korpen Göteborg 

Idrott hela livet - Lund

Korpen Luleå

Korpen Vallentuna 

Korpen Finspång

Korpen Timrå

Korpen Lycksele

Korpen Jönköping

Korpen Borås

Korpen Gotland

Korpen Västerås

Korpen Orsa

Korpen Stockholm 

Korpen Lund 

Korpen Växjö

Korpen Landskrona

Korpen Västervik 

Vill du vara med? Eller vet du någon annan som skulle ha glädje av att motionera med oss? Här hittar du kontaktuppgifter till föreningen på din ort: https://www.korpen.se/foreningar/

Varje förening deltar efter egen förmåga och bestämmer själv hur många aktiviteter som erbjuds. I vissa fall kan det röra sig om en eller ett par stycken medan andra hittar på saker hela veckan. 

Vill din förening också medverka? Än är det inte för sent att hänga på! För mer information kontakta Regina Hedström på regina.hedstrom@korpen.se eller 0709-11 38 38.

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.