GOLF

En förstudie pågår för om det finns förutsättningar att genomföra detta 2024 

Golftävling i Göteborg - KGM MASTERS 2024

Vilka blir vinnare av den första gröna Korpen kavajen?

Vi letar efter samarbetspartner, finns det anläggningar som vill vara i detta samarbete? kontakta sonny@korpengoteborg.se 

Tillsammans kan vi skapa en återkommande tävling för folkspel i intervallet av spelare mellan 30-56 hcp.

Korpfotbollen fyller 100 år och då startar vi upp olika evenemang för att fira detta.

Korpen Göteborg arrangerar en golftävling i form av seriespel för golfspelare på alla nivåer. Spelformen är bästboll/sämstboll och det är poängbogey som gäller. Träffa golfvänner och spela på nya golfbanor runt om i Göteborgs golfdistrikt. Alla får delta oavsett golfhandicap så länge deltagarna har ett giltigt golfmedlemskap.


Seriespelet 2023

Seriespel i golf för lag med två spelare, lagen får dock bestå av flera spelare som turas om att spela matcherna. Säsongen startar i mitten av maj med gruppspel som pågår till början av juli.  Alla gruppettor och grupptvåor går vidare till slutspelet som startar med semifinaler i augusti där vinnarna kvalificerar sig till finaldagen i september.

Upplägg

Lagen delas in i grupper om 4 lag baserat på några frågor vid anmälan. Hemmalaget avgör vilken bana matchen ska spelas på, medan lagen tillsammans bestämmer vilken dag och tid den ska spelas. 18-hålsbanor inom Göteborgs golfdistrikt är det som gäller. 9-hålsbanor eller golfklubbar utanför Göteborgs golfdistrikt är endast okej om motståndarlaget godkänner det.    Läs mer utförligt om regler, upplägg, speldatum osv.

GRUPPINDELNING

SPELSCHEMA

Slutspel

Vinnarna i semifinalerna kvalificerar sig till finaldagen i september. På finaldagen spelas Greensome och Korpen Göteborg står för greenfee och prisutdelning. 

Startavgift

  • Startavgift: 950 kr/lag (exkl. greenfee)
  • Medlemsavgift: 100kr/person

Annan betalningsmottagare

* Vid anmälningsförfarandet klickar du i rutan "fakturera företag! och uppger uppgifterna som krävs.  Korpen kan även skapa en samlad faktura för medlemskap(alla spelare) och lagavgiften om ni önskar, kontakta ekonomi@korpengoteborg.se 

*Friskvårdsbidrag

*Är du anställd på ett företag som ger ut friskvårdsbidrag för motion så kan du nyttja detta bidrag här. Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet.

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.