GOLF

En förstudie pågår att genomföra detta 2024 

Golftävling i Göteborg - KGM MASTERS 2024

Vilka blir vinnare av den första gröna Korpen kavajen?

Korpfotbollen fyller 100 år och då startar vi upp olika evenemang för att fira detta.

Korpen Göteborg arrangerar en golftävling i form av seriespel för golfspelare på alla nivåer. Spelformen är bästboll/sämstboll och det är poängbogey som gäller. Träffa golfvänner och spela på nya golfbanor runt om i Göteborgs golfdistrikt. Alla får delta oavsett golfhandicap så länge deltagarna har ett giltigt golfmedlemskap.


Seriespelet 2023

Seriespel i golf för lag med två spelare, lagen får dock bestå av flera spelare som turas om att spela matcherna. Säsongen startar i mitten av maj med gruppspel som pågår till början av juli.  Alla gruppettor och grupptvåor går vidare till slutspelet som startar med semifinaler i augusti där vinnarna kvalificerar sig till finaldagen i september.

Upplägg

Lagen delas in i grupper om 4 lag baserat på några frågor vid anmälan. Hemmalaget avgör vilken bana matchen ska spelas på, medan lagen tillsammans bestämmer vilken dag och tid den ska spelas. 18-hålsbanor inom Göteborgs golfdistrikt är det som gäller. 9-hålsbanor eller golfklubbar utanför Göteborgs golfdistrikt är endast okej om motståndarlaget godkänner det.    Läs mer utförligt om regler, upplägg, speldatum osv.

GRUPPINDELNING

SPELSCHEMA

Slutspel

Vinnarna i semifinalerna kvalificerar sig till finaldagen i september. På finaldagen spelas Greensome och Korpen Göteborg står för greenfee och prisutdelning. 

Startavgift

  • Startavgift: 950 kr/lag (exkl. greenfee)
  • Medlemsavgift: 100kr/person

Annan betalningsmottagare

* Vid anmälningsförfarandet klickar du i rutan "fakturera företag! och uppger uppgifterna som krävs.  Korpen kan även skapa en samlad faktura för medlemskap(alla spelare) och lagavgiften om ni önskar, kontakta ekonomi@korpengoteborg.se 

*Friskvårdsbidrag

*Är du anställd på ett företag som ger ut friskvårdsbidrag för motion så kan du nyttja detta bidrag här. Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet.

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.