Padel United Ringön

Seriespel

Tisdag Öppen klass

  • Speldag: Tisdagar
  • Spelplats: Padel United (Ringön) Tisdagar
  • Seriestart: 13 Sep
  • Uppehåll v.44 
  • Öppen klass (Mixad med dam och herr spelare)
  • Speltider:17-21.30
  • Antal matcher: 10 (en match i veckan)
  • Avgift: 3600  kr/lag 
  • Sista anmälningsdag: 30 augusti


Matcharena

Padel United Ringön , tel 031-45 24 00

Hitta hit: Ringögatan 10

Anläggningen har bryggeri, restaurang och bar. Kontorshotell med coworking och Göteborgs bästa samlingsplats för sköna padelspelare. 4 dubbelbanor och 1 singelbana. Vi erbjuder spel mellan 06.00-23.30 365 dagar om året. Vi har ofta personal på plats mellan 09.00-20.30 på vardagar och mellan 10.00-17.00 på helger. Vill du vara säker på att shopen är öppen så får du gärna ringa oss. 031-452400. Bollar och drickor finns även att köpa i vår varumaskin. Du kan hyra rack och bollar även när receptionen är stängd. Omklädningsrum/dusch finns att nyttja, ta med eget lås för att låsa skåpet. Ni ansvarar för egna värdesaker och material. 

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka och totalt 10 matcher under höstsäsongen. Vecka 37-47, uppehåll vecka 44.

Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på vilken nivå ni anmäler er. Ni kommer svara på en fråga vid anmälan av laget, där ni gör en kunskapsbedömning. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchupplägg

Speltiden är en 1,5 h och matchen spelas i 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. 

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra WO. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen kommit överens om och bokat själva (behöver inte vara i samma hall som seriespelet spelas i). Maila ny speltid till sonny@korpengoteborg.se  så kan vi justera tiden i spelschemat. När ni gör egna flyttar så får ni betala för den nya tiden själva. OBS! matchen måste spelas innan sista speldag för den omgången av seriespelet så att det inte påverkar upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Laget - antal spelare

Anmäl 2-4 spelare så att ni har beredskap vid skada/förhinder, och den som inte spelar kan vara en stöttande coach vid sidan av planen. Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. Tips! Lägg in alla spelare till varje match som finns i spelschemat. (Korpens verksamhetssystem (KIT))

Krav på medlemskap
Alla spelare som ska delta i seriespelet får inbjudan digitalt av sin lagledare, spelaren måste registrera ett konto och köpa ett medlemskap i Korpen Göteborg och samtidigt betalar sin medlemsavgift. Köp medlemskap här: KIT medlemskap

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in matchresultatet i KIT, vilket görs enkelt via inloggning i systemet.
Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.