Korpen Gotlands bassäng på Skarphäll renas med ett UV- ljus för att minska klormängden!

UV i kombination med reducerad mängd klor ger ett rent och klart badvatten med positiva effekter på både vår miljö och de badandes hälsa.

I kombination med UV kan poolens klorinnehåll sänkas avsevärt med upp till 70%  jämfört med användande av enbart klor. UV reducerar även det bundna kloret, som ger upphov till klorlukt och irriterade ögon och slemhinnor.

Korpen Gotland satsar på en bassäng med största möjliga användningsområde. Vi vill att alla ska kunna träna hos oss och genom att rena bassängen med bland annat UV- rening kommer vattnet och miljön i anläggningen att bli helt unik. Varmt välkommen till oss!

 

Vår sköna pool håller alltid 32-33C och inbjuder till avslappnande och givande träning. 

Vattenträning är en effektiv och härlig träningsform som ger både förbättrad kondition och styrka samtidigt som den ökar din förbränning och rörlighet. Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen samtidigt som vattnets motstånd gör att rörelserna kan bli riktigt jobbiga man vill.

Ett vattenträningspass innehåller en mängd övningar för bland annat ökad rörlighet, koordination, balans, kondition och styrka.

Alla vattenträningspass i Korpen leds till musik av utbildade och inspirerande instruktörer.

Vårt mål är att erbjuda ett brett och varierat utbud för människor i alla åldrar. Hos oss tränar man på sin egen nivå och efter sin egen målsättning. 

Under passbeskrivning i KIT (bokningssystemet) kan du hitta vilket pass som passar just dig bäst, du är alltid välkommen att höra av dig till kansliet om du är osäker så hjälper vi dig hitta rätt. 

Bokningsbara pass - välj själv vad och när du vill träna. Se Schemat.

Fasta kurser - 15 gånger/termin, samma dag och tid. Två terminer/år

 

Hyra bassäng

Vi hyr ut bassängen endast för träning med ledare. 1200:-/h i mån av tid.

Våra bokningsbara pass