Seriespel

Anmälan till våren 2022 öppnar under hösten

Regler

Vad gäller egentligen?

Tabeller

Spelprogram och resultat

Basket

Korpen Stockholm arrangerar seriespel och träningar i basket. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller om du har stort basketkunnande. Både seriespel och träningar hålls i Kärrtorp. Är du sugen på att sänka treor, dribbla och dunka så är du varmt välkommen.

Snabblänkar


Träningar

Vi börjar med uppvärmning och idrottsspecifika övningar för att sedan gå över till matchspel. Alla träningar är ledarledda. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna.

Träna basket en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna. 

KURSER/TILLFÄLLEN:

Basket | Basket grund, Kärrtorp, söndag

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

5 sep - 12 dec 2021

Tid

Söndagar 16:00 - 17:15

Våra träningar är ledarledda och du kan delta oavsett om du är nybörjare eller rutinerad. Gruppen är för alla.  Läs mer på vår hemsida

Tränare: Erik Ugarte

Basket | Basket fortsättning, Kärrtorp, söndag

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

5 sep - 12 dec 2021

Tid

Söndagar 17:15 - 18:30

Ledarledda träningar i Basket, för dig som spelat/tränat tidigare.  Läs mer på vår hemsida

Tränare: Erik Ugarte


Vanliga frågor #basket

Jag vill börja spela basket, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av bordtennisaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel eller träningar.

Seriespelet avgörs i lag om tre spelare. Antingen startar du ett eget lag med en kompis eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för basket.

Är du mer sugen på att träna basket så ska du kolla in våra träningar. De är perfekta för dig som vill träna basket som motion eller för dig som vill blir en bättre spelare.

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap