Digital inspirationsföreläsning för alla som deltar i Mitt Everest

Mitt Everest är motionsutmaningen som ger människor möjligheten att bestiga världens högsta berg – på hemmaplan. Utmaningen pågår till och med den 31 oktober och en nyhet för årets utmaning är att vi kommer ha en gemensam digital avslutning som firande.

Alla deltagare av Mitt Everest kommer få möjligheten att kostnadsfritt gå på en digital inspirationsföreläsning med äventyraren Annelie Pompe. Annelie Pompe är den perfekta föreläsaren för Mitt Everest utmaningen. Hon har nämligen själv bestigit Mount Everest och slagit världsrekordet i fridykning. Annelie är en sann äventyrare som med sina föreläsningar lär lyssnaren allt om motivation, målfokusering och riskhantering. Hur man mentalt klarar av svåra utmaningar, omständigheter och förändringar.

Den 6 november med start kl. 18.00 kommer Korpen öppna upp möjligheten för alla deltagare av Mitt Everest att lyssna till Annelie Pompes hisnande historier.

Mer information om föreläsningen och anmälan kommer inom kort. Har du antagit motionsutmaningen? Om inte, gå med i Mitt Everest och börja samla dina höjdmeter. Heja heja!

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.