Videon kan inte visas om du inte har godkänt cookies.
Godkänn nödvändiga cookies

Bli medlem i Korpen

I Korpen blir du medlem i din lokala förening men du har fortfarande möjlighet att delta i aktiviteter över hela Sverige. Medlemskapet kostar i de flesta fall ca 100-200 kr beroende på vilken förening du tillhör. Oftast tillkommer det en aktivitetskostnad när du deltar i en aktivitet.

Alla medlemmar är försäkrade via Folksam

Som medlem ingår en idrottsförsäkring via Folksam och tillgång till tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Ring 020-44 11 11 för en första bedömning.

Du kan vara med och påverka

Vi är en ideell och demokratisk organisation. Det innebär till exempel att du kan påverka både det som händer här och nu i din lokalförening och det som händer på övergripande nationell nivå.

I praktiken innebär det även att verksamheten ser olika ut över landet. Om en aktivitet inte finns där du bor kan du själv ta initiativ och dra igång den eller få hjälp att starta en förening.

Tack vare att du är medlem kan fler få möjlighet att motionera

Som medlem är du en del av Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och bidrar till att vi kan fortsätta bedriva föreningsdriven motionsidrott för alla åldrar. Samhällsnyttan av att vi är många som rör på oss är enorm och vi har i över 75 år engagerat människor i att motionera och ha kul tillsammans.

Välkommen att bli medlem!

Obs! För dig som ska bli medlem via inbjudan i ett lag 

Om du blivit inbjuden via e-post att gå med i ett lag ska du gå med via den länken och inte på den här sidan. Annars blir du inte kopplad till rätt lag.

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.