Spring Midnattsloppet med Motionslandslaget!

Du har väl inte missat att du kan delta i Midnattsloppet med Motionslandslaget? Spring med vår blågula trupp – och bli påhejad av förbundskapten Micael Dahlen!

Tack vare ett samarbete mellan Korpen och Midnattsloppet kan du springa med din blågula landslagströja och dessutom få rabatt på anmälningsavgiften (läs mer nedan).

Samling i Stockholm 19 augusti 

Landslagstruppen kommer att mötas upp under loppet i Stockholm, som går av stapeln 19 augusti. Innan startskottet kör vi en landslagssamling med förbundskapten Micael Dahlen som peppar från scenen.

Är ni flera som vill springa, exempelvis från arbetsplatsen, kan ni anmäla er som ett lag!

Spring i Malmö eller digitalt

De som inte har möjlighet att vara med i Stockholm kan springa loppet i Malmö 2 september. Det går också att delta i det digitala loppet som du genomför när det passar dig under perioden 26 augusti - 10 september.

Till anmälan 

Alla som är med i Motionslandslaget får 50 kronor rabatt på loppen i Stockholm och Malmö och 70 kronor rabatt på det digitala loppet.

Gå med i Motionslandslaget här!

Om du redan är med i Motionslandslaget kan du använda koderna och anmäla dig via följande länkar: 

Stockholm (ange kod: Korpen50)

Malmö (ange kod: Korpen50)

Digitala Midnattsloppet (ange kod: Korpen Digitala)

Här kan du läsa mer om Midnattsloppet. 

Köp en tröja 

Har du ingen landslagströja men skulle vilja ha en? Från och med juli kommer det gå att köpa t-shirten för 99 kronor styck. Anmäl dig här om du vill ha ett mejl när tröjan är åter i lager!

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.