Motionsstreak 7-13 nov

Det ska vara enkelt och kul att motionera. Det är motionslandslagets motto. Under vår nationella motionsstreak vill vi få Sverige i rörelse under en hel vecka. Upp och hoppa – nu kör vi!

Vad är en motionsstreak?

En “streak” handlar helt enkelt om att upprepa något för att göra det till en vana. Enligt förbundskapten Micael Dahlen kan 7 dagar räcka för att skapa en ny vana. Efter en vecka är det högst troligt att det du gör blir en del av din vardag.

Fuldansa, jogga varannan lyktstolpe, ta en promenad med hunden eller gör det du tycker är roligt. Huvudsaken är att du rör på dig i minst 20 minuter per dag under 7 dagar i sträck.

Lägg upp din aktivitet på Instagram eller Facebook med hashtaggen #motionslandslaget för att inspirera andra. Du är då med och tävlar om fina priser. Glöm inte att ditt konto måste vara öppet för att vi ska kunna se inläggen. In och peppa varandra och sprid motionsrörelsen till fler.

Hur går det till?

Följ #motionslandslaget för tips och inspiration under motionsstreaken. Är du inte med än? Gör som över 16 000 andra och gå med i hela folkets landslag.

Gå med i motionslandslagets Facebook-grupp

Tanken med motionslandslaget är att vi ska inspirera och motivera varandra till rörelse. Därför har vi även startat en facebook-grupp. Där kan du leta efter träningskompisar på din ort, tipsa om roliga aktiviteter eller bara stötta dina landslagskamrater i deras träning.

Intro

 

Dag 1/7

 

Dag 2/7

 

Dag 3/7

Dag 4/7

Dag 5/7

Dag 6/7

Dag 7/7

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.