Förbundsstyrelse

Erik Söderberg
Ordförande
073-040 43 40
Maila Erik

Erik Söderberg är född 1981 och bor i närheten av Göteborg tillsammans med sin fru och tre barn. Erik arbetar sedan en kort tid tillbaka som chef för Government Advisory Services på KPMG. Erik är också ledamot i Riksidrottsstyrelsen sedan 2017 och har tidigare varit ordförande i Skolidrottsförbundet.

Som ung var Erik en lovande sprinter och en av talangerna på Faluns Friidrottsgymnasium tillsammans med systrarna Susanna och Jenny Kallur.

Erik brinner för att göra idrotten tillgänglig och roligare för alla.

 

Fredrika Lindström
Vice ordförande
070-597 99 15
Maila Fredrika

Fredrika är född 1990 och har en gedigen bakgrund inom svensk idrott. Till vardags jobbar Fredrika som samordnare för civilsamhället på kultur- och fritidsförvaltningen inom Jönköpings kommun. Innan tjänsten på Jönköpings kommun jobbade hon som idrottskonsulent på RF-SISU Småland. Fredrika har även styrelseuppdrag inom Korpen Jönköping.

Fredrika brinner för att skapa en inkluderande och öppen verksamhet som alla tycker är rolig och utvecklande. Att skapa en plats där vi kan mötas och motionera tillsammans ligger Fredrika varmt om hjärtat.

 

Mattias Flodström
072-167 93 32
Maila Mattias

Mattias är född 1972 och uppvuxen i Linghem i Östergötland. Han har sin idrottsbakgrund inom fotbollen. Mattias jobbar som näringslivsutvecklare i Norrköpings kommun och har tidigare arbetat inom Region Östergötland med regional utveckling, internationella frågor och projekt.

Mattias har varit ordförande i Korpen Linköping sen 4 år tillbaka och är även styrelseledamot i Korpen Östergötland. Mattias engagerar sig i Korpen för att han verkligen uppskattar Korpens värdegrund. Att ge alla människor möjlighet att röra på sig och delta i motionsaktiviteter är något han brinner stort för.

Kul att veta är att Mattias spelat Allsvensk Fotboll med IFK Norrköping och även provtränat för Manchester City (även om de på den tiden låg i div 1 och inte Premier League, men det behöver vi inte nämna).

 

Gunilla Lindström
070-555 99 99
Maila Gunilla

Gunilla är född 1956 och bor i Sundbyberg, Stockholm. Gunilla är sedan många år tillbaka ordförande i Korpen Stockholm. Under dagarna arbetar Gunilla som verksamhetschef på RF-SISU Stockholm och har tidigare arbetat på Svenska Bordtennisförbundet. 

Gunilla har en lång idrottskarriär bakom sig där hennes hjärta klappar lite extra för bordtennis. Gunilla brinner för rättvisefrågor och för att idrotten ska vara inbjudande, öppen och tillgänglig för alla.

Maria Arrefelt
070-944 89 54
Maila Maria

Maria Arrefelt är född 1965 och har tidigare varit väldigt aktiv i Korpen Lidköping både som personal, instruktör, ledamot och ordförande. Maria brinner för Korpen och dess verksamhet och har under många år arbetat i Korpen Västs styrelse där hon numera är ordförande.

Maria har många års erfarenhet inom vården och arbetar idag på Social Välfärd i Lidköpings kommun. Eftersom Maria brinner för att hjälpa andra arbetar hon även som förvaltare och god man och på sin fritid älskar hon sin roll som yogainstruktör.

Maria älskar motionsidrott och framför allt löpning och yoga. Hon gillar när det är lätt att delta. Det ska inte finnas några krångliga hinder för vara med i en förening och utöva sin favorit aktivitet.

 

Mats Johansson
070-571 75 89
Maila Mats

Mats är född 1957 och bor i Linköping men spenderar numera mycket tid i sitt sommarhus på Västkusten. Mats är utbildad gymnasielärare och har lång och bred erfarenhet av föreningsarbete. I dag är Mats ledamot i Kultur- och fritidsnämnden på Linköpings kommun och även ordförande i Korpen Östergötland. Engagemanget för motionsidrott och arbetsplatsanknuten idrott hos Mats är stort.

Jonny Häggström
070-576 00 47
Maila Jonny

Jonny är född 1970 och bor i Luleå. Han har varit styrelseledamot sedan 2010 och är delägare i företaget Nordisk Kompetens, som verkar inom rekrytering, omställning och personlig utveckling. Jonny har ett brett kontaktnät bland organisationer och företag, är en kreativ framtidsspanare med erfarenhet från olika branscher.

Aktiviteter på motionsnivå har alltid varit en del av Jonnys vardag och han trivs som bäst när aktiviteterna dessutom kan upplevas ute i naturen och i lagsporter.

Jürgen Von Rosen
070-561 22 10
Maila Jürgen

Jürgen som är född 1965 brinner för motionsidrott och en inkluderande idrott för alla. Jürgen har tidigare varit engagerad inom företagsidrotten där han var ordförande i Telia Idrottsförening, både nationellt samt i den största föreningen i Stockholm (som för övrigt är en av Korpens alla nationella organisationer).

Yrkesmässigt jobbar Jürgen som dataskyddskonsult hos Rote Consulting AB, ett familjeföretag med verksamhetsområden som systemarbete och försvarlogistik, komplexa projekt i dynamiska miljöer, verksamhetsstyrning och utveckling samt säker och effektiv informationshantering.

Jürgen brinner generellt för hälsofrågor och mer specifikt behovet av en rörligare vardag, företrädelsevis inom företagssfären. Han vill engagera alla de som mest behöver det för att de skall klara av att utföra sitt arbete så bra som möjligt och undvika stillasittandet så mycket som möjligt. Det här vill Jürgen vara med och ändra på genom sitt styrelsearbete inom Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet.

 

Julia Cornu
076-770 36 69
Maila Julia

Julia är född 1980 och bosatt i Malmö. Julia är medgrundare till Understand Foundation som är en stiftelse som arbetar för ökade resurser till forskning inom psykisk ohälsa samt stöttning av organisationer som verkar inom området.

Till vardags arbetar Julia med ett globalt ledaruppdrag inom IKEA-koncernen med fokus på medarbetare och deras förutsättningar. Julias drivkraft är att få vara med och skapa förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna få idrotta och ha kul tillsammans. Detta framför allt genom att få bidra organisatoriskt genom sitt styrelseuppdrag.

Katarina Sandberg
070-364 53 34
Maila Katarina

Katarina är född 1972 och bor i Lycksele. Katarina är tillsammans med Tommy det senaste tillskottet till Korpens förbundsstyrelse. Katarina har lång och bred erfarenhet inom idrottsrörelsen både när det gäller styrelseuppdrag och som ledare. Idag har Katarina förutom sitt styrelseuppdrag i Korpen bland annat styrelseuppdrag i RF/SISU Västerbotten, där hon även tidigare varit ordförande men på grund av tidsbrist valde att kliva av men stanna kvar som ledamot. Katarina är även engagerad i breddkommittén på Västerbottens hockeyförbund.

Katarina är egen företagare och driver bland annat sedan 12 år tillbaka Team Sportia i Lycksele tillsammans med sin man.

Tommy Nordmark
070-68 68 240
Maila Tommy

Tommy är född 1969 och bor i Nacka, Stockholm, men kommer ursprungligen från Norrbotten. Tommy har tidigare varit förbundschef på Norrbottens Idrottsförbund samt arbetat med HR-frågor på Riksidrottsförbundet.

Tommy är beteendevetare som arbetar med chef- och ledarutbildning och är också aktiv i många bolagsstyrelser. Tommy brinner för att få människor att utvecklas och har lång erfarenhet både som anställd och förtroendevald inom idrotten.

Valberedning

En bild som visar gräs, träd, utomhus, person

Automatiskt genererad beskrivning

Ida Kvist
Ordförande
073 550 70 33
Maila Ida 

Britt Söderlund

Britt Söderlund
Ledamot
Maila Britt 

Jan Johnsson

Jan Johnsson
Ledamot
Maila Jan 

Thomas Hartman, mental träning, personlig coachning, teamutveckling,  föreläsningar – Nå dina mål.

Thomas Hartman
Ledamot
Maila Thomas 

Mia Ljungblom
Ledamot
Maila Mia

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.