Sweden Floorball Cup 2020 ställs in.

På grund av den rådande situationen med en ökad smittspridning i samhället och med flera kvalorter i regioner som redan antagit lokala allmänna råd för att minska smittspridningen känner vi ett ansvar att inte genomföra en cup som samlar lag både lokalt och nationellt på sina kvalorter och i riksfinalen.

Det känns otroligt tråkigt att göra detta, men var samtidigt ett enkelt beslut att ta sett till den osäkerhet som råder om utvecklingen de kommande månaderna och nuläget i vårt avlånga land.

Vi hopppas ni förstår beslutet. Vi tar nu sikte mot att nästa höst kunna genomföra Sweden Floorball Cup igen.

 

Om olyckan är framme

Som medlem i Korpen är du försäkrad via Folksam. Om olyckan skulle vara framme kan du snabbt få hjälp via Folksams tjänst Råd och Vård.

Regler & förutsättningar

Sweden Floorball Cup följer till stor del Svenska innebandyförbundets regelbok. Men eftersom det här är en turnering så finns vissa undantag gällande matchtid, förlängning med mera som kan vara bra att ha koll på. Alla regler och förutsättningar för Sweden Floorball Cup kan du läsa mer om här

Sweden Floorball Cup på Facebook

In och gilla  Sweden Floorball Cup på Facebook för att se bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och följa med i resultatrapporteringen. 

Säsongen 2019-2020

Sammanlagt deltog 151 lag i kvalspelen på våra elva orter under hösten 2019. Finalen spelades i Kil den 24-25 januari och vinnarna där blev Lingvalls från Gävle på damsidan och Lindebrinks Entreprenad från Nyköping på herrsidan. Stort grattis till dem och ett stort tack till alla lag som deltog i Sweden Floorball Cup 2019/2020. Läs pressmeddelandet om finalen här.

Det här är Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. 

Kontakt 

Simon Ruuth, projektledare för Sweden Floorball Cup 
simon.ruuth@korpen.se
08-699 64 06

Kom i form med Korpen.
Hitta din motion.
;