Vad är Sweden Floorball Cup?

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. 

Vilka orter arrangerar Sweden Floorball Cup?

Nu är Sweden Floorball Cup 2019-2020 över och vi tackar alla deltagande lag på de elva kvalorterna och gratulerar segrarna Lingvalls och Lindebrinks Entreprenad. Till hösten är det åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. Varmt välkoma med er anmälan då!

Säsongen 2019-2020

Sammanlagt 151 lag deltog i kvalspelen på våra elva orter under hösten 2019. Finalen spelades i Kil den 24-25 januari och vinnarna där blev Lingvalls från Gävle på damsidan och Lindebrinks Entreprenad från Nyköping på herrsidan. Stort grattis till dem och ett stort tack till alla lag som varit med under årets upplaga av Sweden Floorball Cup. Läs pressmeddelandet om finalen här.

Regler & förutsättningar

Sweden Floorball Cup följer till stor del Svenska innebandyförbundets regelbok. Men eftersom det här är en turnering så finns vissa undantag gällande matchtid, förlängning med mera som kan vara bra att ha koll på. Alla regler och förutsättningar för Sweden Floorball Cup kan du läsa mer om här

Sweden Floorball Cup på Facebook

In och gilla  Sweden Floorball Cup på Facebook för att se bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och följa med i resultatrapporteringen. 

Kontakt

Vid frågor om Sweden Floorball Cup

Simon Ruuth
simon.ruuth@korpen.se
08-699 64 06

Kom i form med Korpen.
Hitta din motion.
;