Videon kan inte visas om du inte har godkänt cookies.
Godkänn nödvändiga cookies

Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens årliga innebandycup som spelas med kval på ett antal orter runtom i landet och en nationell final. I potten ligger titeln Sveriges bästa korplag i innebandy.

Från varje kvalturnering går det vinnande laget samt ett lottat lag vidare till finalen. Alla som deltar har alltså finalchans!

Säsongen 2022-2023

Säsongen 2022-2023 spelades kval på nio orter runtom i landet. Finalen hölls i IFU Arena i Uppsala 27-28 januari.

Segrare på herrsidan blev Bröd & Skådespel från Uppsala och på damsidan Thunbergs från Gävle. Grattis till vinnarna och tack till alla deltagare! 

Se ett inslag från finalen här: 

Om olyckan är framme

Som medlem i Korpen är du försäkrad via Folksam. Om olyckan skulle vara framme kan du snabbt få hjälp via Folksams tjänst Råd och Vård.

Regler & förutsättningar

Sweden Floorball Cup följer till stor del Svenska innebandyförbundets regelbok. Men eftersom det här är en turnering så finns vissa undantag gällande matchtid, förlängning med mera som kan vara bra att ha koll på. Alla regler och förutsättningar för Sweden Floorball Cup kan du läsa mer om här

Sweden Floorball Cup på Facebook

In och gilla  Sweden Floorball Cup på Facebook för att se bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och följa med i resultatrapporteringen. 

Säsongen 2019-2020

Sammanlagt deltog 151 lag i kvalspelen på våra elva orter under hösten 2019. Finalen spelades i Kil den 24-25 januari och vinnarna där blev Lingvalls från Gävle på damsidan och Lindebrinks Entreprenad från Nyköping på herrsidan. Stort grattis till dem och ett stort tack till alla lag som deltog i Sweden Floorball Cup 2019-2020. Läs pressmeddelandet om finalen här.

Säsongen 2020-2021

Inställt pga pandemi

Säsongen 2021-2022

Sammanlagt deltog 118 lag i kvalspelet på våra nio orter under hösten 2021. Tappet av deltagande lag gentemot säsongen 2019-2020 berodde i största del på osäkerheten kring omständigheterna med pandemin.

Finalen spelades i Nyköping Rosvalla Arena 23-24 april 2022. Vinnare på herrsidan blev Tombola från Luleå och på damsidan Thunbergs från Gävle. Stort grattis till vinnarna och tack till alla lag som deltog under 2021-2022 upplaga av Sweden Floorball Cup. 

Det här är Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. 

Kontakt 

Andreas Fält, projektledare för Sweden Floorball Cup 
andreas.falt@korpen.se
08-699 64 13

 

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.