Videon kan inte visas om du inte har godkänt cookies.     Godkänn nödvändiga cookies

Sweden Floorball Cup 2021

Känner du suget efter att hänga med kompisarna och uppleva en riktigt rolig innebandycup igen? Ta chansen att förverkliga det! Nu är det nämligen åter dags att kora Sveriges bästa korplag i innebandy i cupen där både tjejer och killar kan vara med. 

Anmäl laget

Anmäl ditt lag till Korpens nationella innebandycup, Sweden Floorball Cup. I potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy. Kval i Sweden Floorball Cup spelas säsongen 2021-2022 på nio orter runtom i landet och avslutas med en stor nationell final i IFU Arena i Uppsala den 28-29 januari 2022. Från varje kvalturnering går det vinnande laget samt ett lottat lag vidare till finalen. Alla lag som deltar har alltså finalchans!

För mer information och anmälan till respektive kvalort, klicka på orterna nedan.

Om olyckan är framme

Som medlem i Korpen är du försäkrad via Folksam. Om olyckan skulle vara framme kan du snabbt få hjälp via Folksams tjänst Råd och Vård.

Regler & förutsättningar

Sweden Floorball Cup följer till stor del Svenska innebandyförbundets regelbok. Men eftersom det här är en turnering så finns vissa undantag gällande matchtid, förlängning med mera som kan vara bra att ha koll på. Alla regler och förutsättningar för Sweden Floorball Cup kan du läsa mer om här

Sweden Floorball Cup på Facebook

In och gilla  Sweden Floorball Cup på Facebook för att se bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och följa med i resultatrapporteringen. 

Säsongen 2019-2020

Sammanlagt deltog 151 lag i kvalspelen på våra elva orter under hösten 2019. Finalen spelades i Kil den 24-25 januari och vinnarna där blev Lingvalls från Gävle på damsidan och Lindebrinks Entreprenad från Nyköping på herrsidan. Stort grattis till dem och ett stort tack till alla lag som deltog i Sweden Floorball Cup 2019/2020. Läs pressmeddelandet om finalen här.

Det här är Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. 

Kontakt 

Simon Ruuth, projektledare för Sweden Floorball Cup 
simon.ruuth@korpen.se
08-699 64 06

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.